Trykk enter for å søke

Kirkeveien 57, 0368 Oslo

MAJORSTUEN - delvis nyoppusset 1-roms leilighet med varmtvann og oppvarming inkludert. Felles takterrasse. Ledig nå.

9.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, UmøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
7850/0042-18

Eiendommen
Adresse: Kirkeveien 57, 0368 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 32 kvm. BRA.
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 215, Bnr 167, Snr 69, Leil.nr 515, Boenhet H0515

Beliggenhet
Kirkeveien 57 ligger sentralt midt på Majorstuen med nærhet til det meste hovedstaden har å by på. Få minutters gange til populære Bogstadveien.

Tøffelavstand til flere dagligvarebutikker, deriblant Coop Prix, Kiwi og Meny. Ca. 600 m til Colosseum med mathuset Jacob's og Vinmonopolet. For øvrig gangavstand til en av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. I området finner du også hyggelige fortauskaféer og velkjente restauranter som Tatakii, Cru og Delicatessen.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Omtrent like utenfor døren finner du anerkjente Frognerparken med skulptursamlingen i Vigelandsanlegget og frodige Frognerbadet. Her finner du flotte skulpturer, beplantning og grøntanlegg i særklasse. For øvrig gangavstand til Vestkanttorget som siden 1989 har vært brukt til bruktmarked på lørdager. Ellers gangavstand til sjarmerende Stensparken og Marienlystparken.

Majorstuen kan også skilte med Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt tennis- og idrettsanlegg. Området har gode velvære- og treningstilbud innendørs med Elixia ved Colosseum Park, Sats på Bislet, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien. For den turglade er det kort avstand til offentlig kommunikasjon som enkelt tar deg til Sognsvann eller Frognerseteren med milevis av turløyper. Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt, og knapt to minutter fra leiligheten har du tilgang til alle Tbanens linjer, trikk nr. 11, 12 og 19 samt busslinjer nr. 20, 22, 25, 28, 45, 46, 112 og 156. Dessuten tilgang til Flybuss i Sørkedalsveien og Flytoget fra Nationaltheatret. Med god offentlig kommunikasjon er verken sentrum eller marka langt unna - Her har du tilgang til nærmest alt.


Adkomst
Se kart.


Beskrivelse
Lys 1-roms leilighet som ligger i 5. etasje. Inneholder entrè med god plass til en pult eller liknende. Deler av kjøkken innredning er helt nytt med vaskemaskin, komfyr og kombiskap. Flislagt bad med dusj og downlights. Boligen har heis. Peferkt for studenter og pendlere. Leiligheten står ledig nå og leies ut for langtid.

Nye gulv, deler av kjøkken nytt og nye hvitevarer.

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum, ønsket overtagelse og om du har leid tidligere.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad.

Ytre rom:
Kjellerbod. Fellesvaskeri som er inkludert i husleien.

Standard
Lys stue beliggende ut mot bakgård skjermet mot støy fra trafikken. Nyoppusset, åpen kjøkkenløsning med vaskemaskin, komfyr og kombiskap i stuen/soverommet. Stor gang med mange muligheter. Bad med vegghengt toalett, dusjhjørne og servant. Varmtvann, sentralfyring, fellesvaskeri er inkludert i husleien.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, vaskemaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, tilgang til felles takterrasse, tilgang fellesvaskeri, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring og elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 9 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 22.05.2018
Leietid: 22.05.2018 - 21.05.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 215

Bruksnr: 167

Seksjonsnr: 69

Leilighetsnr: 515


Sist endret: 15. mai 2018 14:30

Referanse: 7850Månedsleie

9.500,-

Ledig fra

22. mai

Ledig til

21. mai 2021

Type

1-roms

Energimerking

D

BRA

32m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer