Trykk enter for å søke

Nedre Lindhaugen 2, 5303 Follese

Lys og trivelig 3-roms. Egen inngang, direkte adkomst til hage samt parkering. Inkl. kabel-tv og internett.

9.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Kirsten Martine Vikse Kallåk

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
81492/0068-18

Eiendommen
Adresse: Nedre Lindhaugen 2, 5303 FOLLESE
Kommune: Askøy
Areal: ca. 75 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Matrikkel: Gnr 12, Bnr 1175

Beliggenhet
Boligen ligger i naturskjønne omgivelser på Follese i Nedre Lindhaugen. Det ligger meget sentralt i forhold til kommunikasjon, Strusshamn senter, skoler og barnehager. Det er kort vei til nærbutikk i bunnen av Follese samt gangavstand til Strusshamn senter, treningssenter, restaturant og div. andre servicetilbud. Fra Nedre Lindhaugen er det ca. 5 min. kjøring til Askøy senter hvor det er butikker, spisesteder, apotek, frisør og andre tilbud. Her ligger også Kleppe Skole.

Follese ligger sentralt til på Askøy med kjørevei på ca. 5 min til Kleppestø og Askøybroen. Fine bademuligheter finner du også i Træ (til venstre før butikken på Follese) med utendørs sjøvannsbasseng, brygger og stupebrett. Træe drives av Follese heimbygdlag og Follesebefolkningen på dugnad.

Ca 10.min til Vestkanten Storsenter og ca. 15 min til Bergen sentrum.

For den turglade kan Askøy tilby en rekke tur- og friluftsmuligheter for hele familien. Kolbeinsvarden i sør er øyens høyeste punkt, hele 231 moh. Fra toppen kan man nyte panoramautsikt mot bl.a Sotra, Bergen Sentrum og Knarvik. Dronningen er en høyde som passer ideelt for mosjonister og barnefamilier med gruslagte veier. For de som liker å trene innendørs kan Kleppestø tilby Stamina treningsenter og Sprek & Blid. I friluftsområde Kollevåg ligger en av Norges beste badestrender med hvit skjellsand og grønne gressplener.

Adkomst
Følg Rv555 mot Sotra. Hold til venstre for å bli på Rv555 frem til avkjøringen mot Askøy/Godvik. Sving over i høyre felt og hold til venstre for å fortsette mot Askøyveien/Rv562. Kjør over Askøybroen og ta så 2. avkjørsel i rundkjøringen og rett frem i neste for å komme ut på Follesevegen. Sving til venstre ved Lindhaugen og direkte rett til venstre igjen på Nedre Lindhaugen. Nr. 2 ligger på din venstre hånd.

Beskrivelse
Leiligheten har en meget god planløsning og ligger i del av enebolig på Nedre Lindhaugen. Leiligheten har en biloppstillingsplass på tomten. Fra parkeringen går du ned en utvendig trapp, rundt hushjørnet til venstre hvor du finner inngangen til denne delen. Leiligheten har en meget god planløsning med vindfang. Varmekabler i gulv i vindfang. Deretter entrè med fin praktisk innredet bod med skyvedører og speil. Stor og lys stue med gode vinduer. God plass til sittegruppe og spisebord. Det er montert varmepumpe i stue. Nytt kjøkken med flis over disk, oppvaskmaskin, kombiskap og komfyr. I rom vedsiden av kjøkken har du vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. To soverom er praktisk samlet i andre enden av leiligheten. Hovedsoverom med garderobeskap med speil. Soverom 2 har varmekabler i gulv.

Eiendommens rom
Indre rom:
Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom, soverom 1, soverom 2.

Standard
Store deler av leiligheten er nyoppusset og fremstår meget lys og pen. Ny kjøkkeninnredning med hvitevarer. Varme i gulv på bad, vindfang og soverom 2. Installert varmepumpe.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.

Fasiliteter
Boligen har opplegg for kabel-tv og opplegg for bredbånd som er inkludert i leien.


Parkering
Parkering på biloppstillingsplass til 2 bil.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.
Varmepumpe (luft til luft) for leiligheten.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 9 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 23.04.2018
Leietid: 23.04.2018 - 22.04.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kirsten Martine Vikse Kallåk
Mobil: 95499188

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1247

Gårdsnr: 12

Bruksnr: 1175


Sist endret: 30. april 2018 20:30

Referanse: 81492Månedsleie

9.500,-

Ledig fra

23. apr

Ledig til

22. apr 2021

Type

3-roms

Energimerking

E

BRA

75m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer