Trykk enter for å søke

Nedre Storheia 68, 5310 Hauglandshella

Flott enebolig med hage og terrasse med gode solforhold! - Barnevennlig område - parkering på eiendom med lading til EL-bil.

17.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Kirsten Martine Vikse Kallåk

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
81624/0676-20

Eiendommen
Adresse: Nedre Storheia 68, 5310 HAUGLANDSHELLA
Kommune: Askøy
Areal: ca. 162 kvm. BRA.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 17, Bnr 472, Boenhet H0101

Beliggenhet
Eneboligen har en fin beliggenhet i nyere etablert boligfelt på Tveit. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger og tomannsboliger i rolige omgivelser, noe som også gjør feltet svært barnevennlig. Det er flere lekeplasser og ballplass samt fine turområder i boområdet. Man har flotte rekreasjonsområder som bla. Kollevågen med fine badestrender og turområder, og Tveitavannet for både bading og fisking. Solåsen ligger heller ikke langt unna med fine skogsløyper. Kort avstand til skole og barnehage, det tar ca. 5. min å gå til Lykketrollet, Tveit Skole og barnehage via bilfri gangsti. Gangavstand til bussholdeplass med bussforbindelser på Askøy og videre til Bergen. Butikk med post, bensinstasjon, ungdomsskole m.m. på Ravnanger. De fleste servicetilbud, som blant annet Ravnanger Senter, Askøy Senteret og Kleppestø Senter, er kun en liten kjøretur unna. På Kleppestø senter finner man det meste som blant annet butikker, restauranter, cafeer, apotek, vinmonopol m.m. Fra Kleppestø kai, har man også båtforbindelse til Bergen sentrum, som tar 13 min. Det er gratis parkering på Kleppestø kai ifm. båt til Bergen. En kjøretur til Bergen Sentrum tar ca. 20-25 minutter.

Askøy byr på en rekke tur- og fritidsmuligheter for hele familien. Kolbeinsvarden i sør er øyens høyeste punkt. På toppen kan man nyte fantastisk utsikt mot bla. Sotra, Bergen Sentrum og Knarvik. I nærheten av boligen finner man Tveitaskogen. Friluftsområdet Kollevåg ligger også like i nærheten med flotte badestrender med hvit skjellsand og grønne gressplener. Nord på øyen kan man besøke historiske Herdla, med blant annet golfbane i naturskjønne omgivelser. Av treningssenter finner man Stamina treningssenter og Sprek og Blid på Kleppestø.

Adkomst
Følg Askøyvegen, fra Askøybroen forsetter du på hovedveien nordover til Ravanger. Ta av til høyre ved Circle K på Ravanger og følg Kollevågvegen forbi Tveit barneskole. Ta av første vei til venstre, følg veien til skilting Nedre Storheia. Her skal du ta av til venstre og videre inn, så til høyre. Kjør forbi det hvite huset og inn til det blå. Da er du ved nr. 68.

Beskrivelse
Vi i Utleiemegleren har gleden av å leie ut en meget flott enebolig i et attraktivt boligområde. Det første man kommer inn til i boligen er en flislagt gang med god garderobeplass. Stuen er lys og romslig med store vindusflater som gjør at godt med lys slipper inn og gjør det til et trivelig oppholdsrom. Det er plass til flere spise- og sittegrupper. Fra stuen er det utgang til fin terrasse med meget gode solforhold. Kjøkkenet er nylig pusset opp og er delvis adskilt fra stuen. Kjøkkenet fremstår derfor som veldig moderne med gode kvaliteter. Hvitevarer som medfølger er side-by-side kjøleskap, oppvaskmaskin, kombiovn, stekeovn og platetopp.

Boligen varmes opp med varmepumpe i tillegg til en vedovn i stuen. I denne etasjen er det også et stort bad med dusj, servant og toalett. Det er også eget vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel som er praktisk avdelt med en skyvedør med speil. Trappen fra gangen tar deg opp i boligens annen etasje hvor alle soveommene befinner seg. Det er fire soverom hvor hovedsoverom har god skapplass samt egen utgang til terrasse. Alle soverommene er av god størrelse og har garderobe. Det er også et bad i annen etasje av stor størrelse med dusj, badekar, servant og toalett. Badet er helfliset og fremstår som lyst og trivelig. Her er det også en badstu.

Det finnes også en innvendig bod med god lagringsplass.

Strøm, internett og TV-kanaler er ikke inkludert i husleien.

Parkering på eiendom og i garasje med mulighet for lading til EL-bil.

Her vil både store og små trives!Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje: Gang, stue, kjøkken, bad m/vaskerom, bod.

2. etasje: Loftstue, soverom 1, soverom 2, soverom 3, soverom 4 og bad m/badstue.

Ytre rom:
Garasje.


Standard
Gulv: Flis og laminat
Vegg: Flis og malte flater.
Tak: Malt panel og hvite takplater
Huset er flott og innehar mange gode kvaliteter. Det er utstrakt bruk av spot light. Vannbåren varme i hele 1. etg. og bad og loftstue i 2.etg. Balansert ventilasjon i alle rom som gir et godt inneklima og lavere energiforbruk. Det er et flott vaskerom, nydelig kjøkken med mobil kjøkkenøy og integrerte hvitevarer, lys og god stue med utgang til ca. 80kvm stor terrasse som går rundt hele huset. Bjørke laminat på gulv i stue og kjøkken.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste. Hvitevarer: kombiskap, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, kombiovn, stekeovn og platetopp.

Fasiliteter
Boligen har balkong, terrasse, hage, peis/ildsted, lademulighet, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, badstu, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje, på biloppstillingsplass.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Vannbåren varme. Huset har balansert ventilasjon med varmegjenvenning samt vannbåren varme i hele 1.etg. samt bad of loftstue i 2.etg. Varmeanlegget styres fra hvert enkelt rom. Her kan man regulere temperaturen og gjøre flere nødvendige innstillinger som for eksempel nattsenking osv. Vedovn i stue og varmepumpe på kjøkken.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 17 000 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.02.2021
Leietid: 01.02.2021 - 31.01.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kirsten Martine Vikse Kallåk
Mobil: 95499188
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4627

Gårdsnr: 17

Bruksnr: 472


Sist endret: 14. desember 2020 09:50

Referanse: 81624Månedsleie

17.000,-

Ledig fra

1. feb

Ledig til

31. jan 2024

Type

Enebolig

Energimerking

C

BRA

162m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer