Trykk enter for å søke

Skrubbenesvegen 7, 5350 Brattholmen

Flott 1/2 av tomannsbolig i meget barnevennlig og sentralt område. - Ledig 1.desember.

14.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Kirsten Martine Vikse Kallåk

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
81658/0525-18

Eiendommen
Adresse: Skrubbenesvegen 7, 5350 BRATTHOLMEN
Kommune: Fjell
Areal: ca. 117 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 42, Bnr 152

Beliggenhet
Boligen har en meget barnevennlig og sentral beliggenhet på Brattholmen ca. 100 meter fra sjøen. Solrikt og med utsikt over nærområdet. Flott gangvei til Sartor senter med matvarebutikker, frisør, vinmonopol, restauranter m.m. Har du glemt noe på butikken er Joker som du passerte på vei til boligen like i nærheten. Det er bussholdeplass like ved butikken. Flere barnehager og skoler i området. Det er også meget flotte turmuligheter 7-8 minutters gange fra boligen samt 3-4 minutter å gå til badevik. Det er også mulig å spasere til Sotra Arena. Du har alt du trenger i gangavstand fra boligen!

Adkomst
Følg Rv 555 fra sentrum og mot Sotra. Kjør over Sotra broen og ta 2. avkjørsel til venstre etter broen og inn Arefjordvegen. Ta første til venstre ved skilting mot Brattholmen når du har passert Arefjordvatnet. Følg denne veien mot sjøen og forbi Brattholmen skole. Når du er kommet nesten helt til kaien vil du se en Joker butikk. Ta av til høyre før denne og inn Skrubbenesvegen. Følg veien til du får nr. 7 på din høyre side.

Beskrivelse
Boligen går over to plan og har gjennomgående god standard. Romslig entrè med gode opphengsmuligheter for sko- og yttertøy. Fliser på gulv i entrè med varmekabler. Videre kommer du inn til gang som knytter 3 soverom, bad og bod naturlig sammen. Rett frem er bod 1 med god lagringsplass. 3 romslige soverom hvor alle har garderobeskap. Badet er helfliset og har badekar, wc og servant med under- og overskap med speil. Trapp i gang tar deg opp til hovedetasjen hvor stue og kjøkken gjør store deler av denne etasjen. God takhøyde i stue med rikelig lysinnslipp gjennom store vinduer. 3-stavs eikeparkett på gulv og lysmalte flater på vegg. Det er god plass til sittegruppe og spisebord i stue. Utgang til stor altan hvor morgensolen kan nytes. Kjøkken har delvis åpen løsning med kvalitetskjøkken fra Norema. Laminert benkeplate, profilerte hvite fronter med integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, kombiskap og oppvaskmaskin. Det er meget god skap- og benkeplass på kjøkken. Utgang til terrasse på husets bakside via kjøkken og bad/vaskerom. Her kan solen nytes hele dagen. Det er også sitteplasser ved halvøy på kjøkken og mot stue. Vaskerom/bad ligger også i denne etasjen. Mellomgang skillre stue fra bad hvor det i dag er montert skyvedører i ene enden og kontorløsning i den andre. Vaskerom/baderom er helfliset og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt utslagsvask. Wc og dusj. Varmekabler i gulv. Boligen har meget god standard og planløsning.

Boligen er ledig for langtidsleie men det kan avtales kortidsleie mot høyere leiepris.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje:
Entrè, gang, bad, bod 1, soverom 1, soverom 2, soverom 3.

2. etasje:
Stue, kjøkken, bad/vaskerom.

Ytre rom:
Bod 2.

Carport.

Standard
Boligen holder meget god standard med 3-stavs eikeparkett på gulv, malte slette flater, helfliset bad og bad/vaskerom med varmekabler i gulv. Det er også varmekabler i entrè og gang. Sentralstøvsuger, rør-i-rør system. Fiber. Integrerte hvitevarer på kjøkken.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har balkong, hage, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd. Det er fibertilknyting til boligen.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i carport og tomt.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.
vedovn i stue.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 14 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 1.desember
Leietid: 01.12.2018 - 30.11.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.08.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.08.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kirsten Martine Vikse Kallåk
Tlf.: 95499188

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1246

Gårdsnr: 42

Bruksnr: 152


Sist endret: 29. oktober 2018 12:30

Referanse: 81658Månedsleie

14.500,-

Ledig fra

1. des

Ledig til

30. nov 2021

Type

semiEnebolig

Energimerking

C

BRA

117m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer