Trykk enter for å søke

Nedre Storheia 68, 5310 Hauglandshella

ASKØY - Lys og fin leilighet med 1 soverom, 2 disp.rom, 2 bad, hage og parkering!

8.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Hage, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Kirsten Martine Vikse Kallåk

Eierforhold
Annet

Saksnummer
81885/0462-18

Eiendommen
Adresse: Nedre Storheia 68, 5310 HAUGLANDSHELLA
Kommune: Askøy
Areal: ca. 82 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Matrikkel: Gnr 17, Bnr 472, Boenhet U0101

Beliggenhet
Leiligheten er en del av en enebolig og har en fin beliggenhet i nyere etablert boligfelt på Tveit. Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger og tomannsboliger i rolige omgivelser, noe som også gjør feltet svært barnevennlig. Det er flere lekeplasser og ballplass samt fine turområder i boområdet. Man har flotte rekreasjonsområder som bla. Kollevågen med fine badestrender og turområder, og Tveitavannet for både bading og fisking. Solåsen ligger heller ikke langt unna med fine skogsløyper. Kort avstand til skole og barnehage, det tar ca. 5. min å gå til Lykketrollet, Tveit Skole og barnehage via bilfri gangsti. Gangavstand til bussholdeplass med bussforbindelser på Askøy og videre til Bergen. Butikk med post, bensinstasjon, ungdomsskole m.m. på Ravnanger. De fleste servicetilbud, som blant annet Ravnanger Senter, Askøy Senteret og Kleppestø Senter, er kun en liten kjøretur unna. På Kleppestø senter finner man det meste som blant annet butikker, restauranter, cafeer, apotek, vinmonopol m.m. Fra Kleppestø kai, har man også båtforbindelse til Bergen sentrum, som tar 13 min. Det er gratis parkering på Kleppestø kai ifm. båt til Bergen. En kjøretur til Bergen Sentrum tar ca. 20-25 minutter.

Askøy byr på en rekke tur- og fritidsmuligheter for hele familien. Kolbeinsvarden i sør er øyens høyeste punkt. På toppen kan man nyte fantastisk utsikt mot bla. Sotra, Bergen Sentrum og Knarvik. I nærheten av boligen finner man Tveitaskogen. Friluftsområdet Kollevåg ligger også like i nærheten med flotte badestrender med hvit skjellsand og grønne gressplener. Nord på øyen kan man besøke historiske Herdla, med blant annet golfbane i naturskjønne omgivelser. Av treningssenter finner man Stamina treningssenter og Sprek og Blid på Kleppestø.

Adkomst
Følg Askøyvegen, fra Askøybroen forsetter du på hovedveien nordover til Ravanger. Ta av til høyre ved Statoilstasjonen på Ravanger og følg Kollevågvegen forbi Tveit barneskole. Ta av første vei til venstre, følg veien til skilting Nedre Storheia. Her skal du ta av til venstre og videre inn, så til høyre. Kjør forbi det hvite huset og inn til det blå. Da er du ved nr. 68.

Beskrivelse
Leiligheten har meget god planløsning og passer perfekt til en liten familie. Entrè med god plass til oppheng av sko- og yttertøy. Lys og fin stue med god plass til sitte- og spisegruppe. Utgang til uteplass og hage direkte fra stuen. Delvis åpen kjøkkenløsning med kombiskap, komfyr og oppvaskmaskin. To helflisede bad med varmekabler i gulv. Vaskemaskin på et bad. Ett soverom med eget bad samt direkte adkomst til hage. Boligen har per i dag 2 disponible rom med vindu, om ønskelig kan utleier ta ned lettvegg slik at boligen får 2 soverom.

Uteområdet deles med utleier.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, stue/kjøkken, bad 1, bad 2, soverom 1, disp.rom 1, disp. rom 2, bod/teknisk rom.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har hage, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass til høyre, utenfor garasje m/plass til passering.

Det er ytterligere parkeringsplasser på felles biloppstillingsplass i feltet.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement. Det vil være minusmåler for deler av leiligheten da det tidligere har vært to leiligheter. Den største delen vil ha egen måler.


Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 8 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement. Det vil være minusmåler for deler av leiligheten da det tidligere har vært to leiligheter. Den største delen vil ha egen måler.


Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 03.12.2018
Leietid: 03.12.2018 - 02.12.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.09.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.12.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.09.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kirsten Martine Vikse Kallåk
Tlf.: 95499188

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1247

Gårdsnr: 17

Bruksnr: 472


Sist endret: 3. desember 2018 12:30

Referanse: 81885Månedsleie

8.500,-

Ledig fra

3. des 2018

Ledig til

2. des 2021

Type

2-roms

Energimerking

C

BRA

82m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer