Trykk enter for å søke

Sollsmittet 9B, 5136 Mjølkeråen

Stor 5-roms leilighet i naturskjønne omgivelser. Perfekt for en familie eller 3 studenter!

14.700,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Kirsten Martine Vikse Kallåk

Eierforhold
Annet

Saksnummer
81991/0328-17

Eiendommen
Adresse: Sollsmittet 9B, 5136 MJØLKERÅEN
Kommune: Bergen
Areal: ca. 150 kvm. BRA.
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 183, Bnr 245, Boenhet U0101

Beliggenhet
Sollsmittet ligger på Mjølkeråen i Åsane 4-5 km fra Horisont, Gullgruven, IKEA og Åsane Senter. Her finner man det meste av fasiliteter og servicetilbud man skulle trenge. Boligen ligger i et etablert område med eneboliger og rekkehus. Området er barnevennlig og rolig. Kort vei til flere dagligvarebutikker som Rema 1000 og søndagsåpen Kiwi, i tillegg til Mjølkeråen skole som ligger få minutters gange unna. Ved skolen ligger det kunstgress- og volleyballbane. Flere barnehager i området. Det er ca. 600 meter til Kidsa Toppemyr og 1 km til Heimly Barnehage. Omgivelsene er landlige, men samtidig er det kort vei til det du trenger. Fine turmuligheter i området som Toppenipa, Toppefjellet, Geitanuken og badeplass som Toppesanden. På andre siden av Toppefjellet finner man Åsane sitt mest populære turmål som går fra Høgstefjellet til Veten. Det er ca. 15 km til Bergen sentrum. Det er også bussforbindelser til Åsane bussterminal samt inn til Bergen sentrum.

Adkomst
Følg E16/E39 mot Åsane. Ta av til høyre mot Salhus/Flaktveit. Deretter ta første avkjørsel mot høyre i rundkjøringen og 4. avkjørsel i neste ut på Rv564. Kjør et lite stykke før du får avkjørsel inn Slettestølsvegen. Deretter til venstre inn Nordre Toppe som går over til Solsmittet. Følg veien til du får nr. 9 B på din høyre side.

Beskrivelse
Boligen går over 3 etasjer og har en meget god planløsning. Du går inn i 1. etasje, entrè etterfulgt av en større hall med gode opphengsmuligheter for sko- og yttertøy og varmekabler i gulv. Trapp tar deg opp til hovedetasjen hvor varmepumpen er praktisk plassert slik at varmen kan fordele seg ut i store deler av boligen. Stor og luftig stue med peis. Egen spisestue med inngang fra kjøkken og stue. God plass til flere sittegrupper. Terrasse med utgang fra stue og vaskerom. Kjøkken i eget rom med god skap- og benkeplass. Kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr. Det er plass til spiseplass på kjøkken om ønskelig. Badet blir nytt, med fliser på gulv, varmekabler og våtromsplater, lyst og fint. I tillegg finnes det vaskerom m/vaskemaskin, dypfryser, skap på vegg, utgangsdør til bakside av huset. 3 soverom befinner seg i denne etasjen. Alle lyse og fine, to av soverommene har int. skap og garderobe. Trapp i gang tar deg videre opp til loftsetasjen. Her finner du flere bodrom til oppbevaring men også et disp.rom.

Utleier har pusset opp store deler av boligen som overflater, kjøkken og bad. Det manglet noe arbeid når bildene ble tatt. Dette er nå ferdigstilt. Boligen passe perfekt for en familie eller 3 venner/studenter. Velkommen på visning!

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje:
Entrè

2. etasje:
Gang, stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom, soverom 1, soverom 2, soverom 3.

Loft:
Bodrom samt disp. rom

Ytre rom:
Stor terrasse.


Standard
Boligen holder gjennomgående god utleiestandard med nymalte flater, varmepumpe, peis. Altan med utgang fra stue. Boligen får nytt bad, helfliset og med varmekabler i gulv.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.
Peis i stue. Varmepumpe i entrè.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 14 700 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.01.2018
Leietid: 02.01.2018 - 01.01.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kirsten Martine Vikse Kallåk
Mobil: 95499188

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Gårdsnr: 183

Bruksnr: 245


Sist endret: 2. januar 2018 09:30

Referanse: 81991Månedsleie

14.700,-

Ledig fra

2. jan

Ledig til

1. jan 2021

Type

4-roms

Energimerking

E

BRA

150m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer