Trykk enter for å søke

Inger Bang Lunds vei 17, 5059 Bergen

2-ROMS LEILIGHET MED SENTRAL BELIGGENHET. INTERNETT/TV INKL.

10.500,- per måned
Fasiliteter

Heis, UmøblertKontaktperson
Kirsten Martine Vikse Kallåk

Eierforhold
Annet

Saksnummer
82021/0563-18

Eiendommen
Adresse: Inger Bang Lunds vei 17, 5059 BERGEN
Kommune: Bergen
Areal: ca. 47 kvm. BRA.
Matrikkel: Gnr 159, Bnr 11, Snr 113, Leil.nr B108, Boenhet H0108

Beliggenhet
Meget attraktiv beliggenhet med nærhet til det du trenger i hverdagen.
Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter som buss og bybane med hyppige avganger som tar deg mot Lagunen/Flesland en vei og sentrum og Åsane den andre.

Dagligvarebutikk i nabobygget. Flere dagligvarebutikker i gangavstand på Danmarksplass hvis du ønsker et rikere utvalg. I tillegg til post, apotek, slakter og treningssentre. Her finner du også gode restauranter som Prego , Bien- Snackbar, Peppes Pizza og Cafè Kranen. I umiddelbar nærhet finner man også Mingel gastrobar med spennende utvalg av både mat- og drikkevarer.

Beliggenheten er meget god med sentrumskjernen i gangavstand, og ikke minst kun et par stopp unna med bybanen. I sentrum er tilbudet stort. Her kan man gjøre alt fra å ta seg en koselig café tur, shoppe litt, til å gå ut og spise å ta seg en tur på kino m.m.

Mange fine turmuligheter i nærområdet som Ulriken, Isdalen og Fløyen, som en av de nærmeste, flere fotballbaner og idrettshaller som Krohnsminde idrettsplass og Haukelandshallen, samt svømmehall i ADO-arena. SIB er heller ikke langt unna med stort styrkerom og saltimer. Foretrekker man Crossfit finner man Crossfit Bergen sine lokaler ca. 400 meter unna.

Det tar ca. 8-9 minutter med bybane til Bergen sentrum, ca. 30 minutter å gå. Gangavstand til den nye Høyskolen og Haukeland, samt mange arbeidsplasser på Danmarksplass. Videre har man også kort vei til BI på Marineholmen. Busseholdeplass med 2 min. gangavstand fra boligen som tar deg til NHH på 8 min.

Adkomst
For gående:
Følg veien over Danmarksplass mot Bjørnsons gate. Her passerer man 1. byggetrinn med adresse Bjørnsons gate 5-7. Neste bygg er nr. 11, og kalles Nævdalbygget. Dette bygget er i dag verneverdig. Byggetrinn 3 vil ligge bak Nævdalbygget.

Med bil:
Følg veien over Danmarksplass og over i Fjøsangerveien. Ta til venstre i lyskrysset ved Esso-stasjonen, og følg Fabrikkveien. Ta til venstre i krysset og følg Bjørnsons gate ca 200 m i retning sentrum igjen. Sving så av inn gaten til venstre mellom Nævdalbygget og trinn 1 i Kronstadparken (der Spar-butikken ligger i 1.etg).
Parkering i kjeller under Spar-butikken.


Beskrivelse
Moderne leilighet med gode kvaliteter. God planløsning og utnyttelse av rom. Ekstremt god takhøyde som gir god romfølelse. Entrè med gode opphengsmuligheter av sko- og yttertøy. Lys og luftig stue med utgang til uteplass. God plass til sitte- og spisegruppe. Vannbåren varme i stue. Kjøkken er praktisk plassert langs en vegg og har et nordisk design. Hvitevarer som kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Helfliset bad med vegghengt wc, servant, dusjdører i glass og vannbåren varme i gulv. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Soverom med gardeorbeskap langs en vegg. Soverommet har to skyvedører på hver side slik at seng kan plasseres i midten.

2 boder til lagringsplass medfølger.

Flott opparbeidet uteområdet samt felles takterrasse med beplantning og sitteplasser.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, stue/kjøkken, bad, soverom, bod.

Ytre rom:
Bod.
Felles sykkel og scooter parkering.

Standard
Leiligheten holder gjennomgående god standard med 3-stavs eikeparkett på gulv og lysmalte flater, helfliset bad med vannbåren varme i gulv, vannbåren fjernvarme i stue, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Sprinkler- og brannvarslingsanlegg, porttelefon med kamera og heis.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, tilgang til felles takterrasse.

Tv/internett er inkl. i husleien.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Oppvarming er basert på fjernvarme. I gulv på bad er det vannbåren varme. I stue er det termostatstyrt radiator. Forøvrig er det balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 10 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.03.2019
Leietid: 01.03.2019 - 28.02.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 29.02.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kirsten Martine Vikse Kallåk
Mobil: 95499188

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Gårdsnr: 159

Bruksnr: 11

Seksjonsnr: 113


Sist endret: 4. desember 2018 15:45

Referanse: 82021Månedsleie

10.500,-

Ledig fra

1. mar 2019

Ledig til

28. feb 2022

Type

2-roms

Energimerking

B

BRA

47m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer