Trykk enter for å søke

Professor Hansteens gate 77, 5006 Bergen

Nyoppusset 4-roms leilighet med 3 soverom og sentral beliggenhet!

15.000,- per måned
Fasiliteter

Bredbånd, UmøblertKontaktperson
Kirsten Martine Vikse Kallåk

Eierforhold
Annet

Saksnummer
82201/0630-17

Eiendommen
Adresse: Professor Hansteens gate 77, 5006 BERGEN
Kommune: Bergen
Areal: ca. 65 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 164, Bnr 319, Leil.nr 16, Boenhet H0102

Beliggenhet
Sentral beliggenhet. På Møhlenpris bor man sentralt og urbant men samtidig tilbaketrukket fra byens støy og larm. Her finner man blant annet nærbutikker, kaféer, pub, kunstgressbane m.m. Ca. 5-6 minutter å gå inn til sentrumskjernen med alle fasiliteter, samt få minutter til nye Nygårdsparken som er et yndet mål for rekreasjon, grilling, og utendørs aktiviteter om sommeren. Nærmeste dagligvarebutikk er Bunnpris. Det er også kort vei til Nærbutikken Splide & Co som ligger like ved kunstgressbanen. Begge butikkene har søndagsåpent. For et større utvalg er det kun en kort tur til Meny på Bergen Storsenter. Her er også vinmonopol og apotek m.m. For den tur- og treningsglade er det ikke langt til verken Fløyen, Løvstakken eller Ulriken. Ønsker du en mer rolig tur, er en runde rundt store Lungegaardsvannet et godt alternativ. Skulle man ønske det, finner man også flere treningssentre innenfor gangavstand. Du finner Handelshøyskolen BI kun et par hundre meter unna, samt de fleste av UiB sine fakulteter innenfor kort gangavstand. På Studentsenteret, et par minutters gange unna, finner man også treningsrom og svømmebasseng. Det også kort avstand til Høyteknologisenteret samt til arbeidsplasser på Marineholmen. Kort avstand til Bystasjonen gjør at man har svært gode kollektivforbindelser til byens øvrige bydeler. Nærmeste bybanestopp er Florida (gangavstand). Bybanen går i dag sørover til Lagunen storsenter og Flesland.

Adkomst
Tar du beina fatt, gå over Torgallmenningen og opp mot Studentsenteret. Følg Olaf Ryes vei som går mellom Studentsenteret og Musèhagen. Når du er på toppen, gå nedover bakken, og ta til høyre i enden og ned Ole Vigs gate. Følg så veien helt rundt og inn Tullingsgate. Gå hele veien ned til Professor Hansteens gate. Ta til venstre og følg veien til du får nr. 77 på din høyre side.

Kjører du finner du veien fra Nøstet i Bergen og gjennom Torborg Nederaas gate ut av sentrum, i første rundkjøring ta førstre avkjørsel til høyre og inn O.J. Brochs gate. Følg veien og ta første til venstre og inn Wolffs gate. Ta inn deretter 3. til venstre og inn Professor Hansteens gate. Kjør til du får nr. 77 på din venstre side.

Beskrivelse
Entrè med god plass til oppheng av sko- og yttertøy. Stue med åpen kjøkkenløsning, plass til sofagruppe. Integrerte hvitevarer som kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr. Helfliset bad med varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 3 soverom.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, kjøkken/stue, bad, soverom 1, soverom 2, soverom 3.

Ytre rom:
Bod,

Standard
Leiligheten holder gjennomgående god standard med lysmalte flater og helfliset bad med varmekabler i gulv. God planløsning.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.06.2018
Leietid: 01.06.2018 - 31.05.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kirsten Martine Vikse Kallåk
Mobil: 95499188

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Gårdsnr: 164

Bruksnr: 319

Leilighetsnr: 16


Sist endret: 19. mars 2018 09:45

Referanse: 82201Månedsleie

15.000,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

31. mai 2021

Type

4-roms

Energimerking

G

BRA

65m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer