Trykk enter for å søke

Øvre Fantoftåsen 37, 5072 Bergen

SENTRAL ENEBOLIG LIKE VED BYANESTOP - HØY STANDRD - FLOTT UTSIKT

24.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Garasje/P-plass, Umøblert, PeisKontaktperson
John Thorleif Fosen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
82239/0603-17

Eiendommen
Adresse: Øvre Fantoftåsen 37, 5072 BERGEN
Kommune: Bergen
Areal: ca. 240 kvm. BRA.
Antall rom: 6
Matrikkel: Gnr 12, Bnr 76

Beliggenhet
Nærområdet
Eiendommen ligger sentralt til på Storetveit/Fantoft, med lite trafikk og begrenset innsyn fra vei og naboeiendommer. Fra boligen har du flott utsikt og på terrassen kan solen nytes til sent på kveld, midtsommers.

Det er et godt offentlig kommunikasjonstilbud med busstopp i Storetveitsvegen ca. 5 minutters gange unna. Videre er det ca. 5 minutters gange til bybanestopp på Fantoft eller Sletten. Bybanen tar deg enkelt til bykjernen, samt Lagunen og Flesland flyplass i motsatt retning. Den stopper også like utenfor Høgskolen i Bergen, bare 5 stopp unna.
Nærmeste dagligvarebutikk er Meny på Fantoft som ligger 6 minutters gange unna boligen. For et utvidet servicetilbud kan man spasere til Sletten senter med alle fasiliteter. Ellers er det ca. 10 minutter med bil til Bergen sentrum.

Det er god barnehage- og skoledekning i området. Det er gangavstand til Fantoft Gård barnehage, videre finner du blant annet Storetveit barnehage og Tveitevannet barnehage. Av skoler er det Bjørgvin Montessoriskole, Slettebakken barneskole og Storetveit ungdomsskole.

Området byr på gode aktivitetstilbud og flotte turområder. Det er fint å spasere langs Tveitevannet som ligger like ved boligen, og i skogsområdet bak bygget. Det er fin joggeløype rundt Storetveitmarken og kort avstand til Fantofthallen klatre- og treningssenter, Slettebakken idrettsanlegg, Bergenshallen og Gimlehallen.


Adkomst
Ta av til venstre i lyskrysset fra Storetveitveien mot Fantoft. Ta til venstre inn i Øvre Fantoftåsen ved Meny/ veikrysset. Følg Fantoftåsen og hold til venstre og du vil få nummer 37 som siste hus. Se eller kart fra Finn.no.

Beskrivelse
Boligen går over 3 plan og inneholder:
Romslig gang/ entre med fliser på gulvet og stor skyvedørsgarderobe, lys og romslig stue med downlights, flott utsikt, peis, god plass til spisestue og sittegruppe. Fra stuen er det utgang til terrasse/ hage med flott utsikt. Boligen har 4 soverom hvor hovedsoverommet har inngang til eget delikat bad med dobbel vask, badekar, dusj og wc. Flott kjøkken med hvite fronter, integrerte Miele hvitevarer og kaffemaskin, induksjonskoketopp stor benke og skapplass. Bad nummer to er helfliset med varmekabler i gulvet, dusjkabinett, wc og servant.
Videre har boligen romslig vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, ekstra wc, stor bod og sentralstøvsuger.

Eiendommens rom
Indre rom:
Gang/ entre, stue, kjøkken, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, wc.

Standard
Boligen holder gjennomgående høy standard med design kjøkken, Miele hvitevarer og høy kvalitet på baderom. Stuen har downlights og flott utsikt.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskap, indusjonskoketopp, integrert kaffemaskin, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.

Fasiliteter
Boligen har peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.Boligen har peis/ildsted, sentralstøvsuger, garasje

Parkering
Parkering i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet, peis

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 24 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 16.01.2018
Leietid: 16.01.2018 - 15.01.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med John Thorleif Fosen
Mobil: 47 93 13 35

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Gårdsnr: 12

Bruksnr: 76


Sist endret: 8. februar 2018 10:45

Referanse: 82239Månedsleie

24.000,-

Ledig fra

16. jan

Ledig til

15. jan 2021

Type

Enebolig

Energimerking

G

BRA

240m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer