Trykk enter for å søke

Strønevegen 28, 5217 Hagavik

Innholdsrik enebolig over to etasjer m/4 soverom og hybel. Parkering og hage. Ledig nå!

15.500,- per måned
Fasiliteter

Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Kirsten Martine Vikse Kallåk

Eierforhold
Annet

Saksnummer
82320/0161-18

Eiendommen
Adresse: Strønevegen 28, 5217 HAGAVIK
Kommune: Os
Areal: ca. 162 kvm. BRA.
Antall rom: 6
Matrikkel: Gnr 34, Bnr 177

Beliggenhet
Boligen ligger fint til i naturskjønne omgivelser men likevel i nærheten til det meste av fasiliteter og servicetilbud. Spar dagligvare i gangavstand fra boligen i Kloppamyra, mellom Ulvensletta og Irgenskrysset og Meny dagligvare i Industrivegen på veien til Amfi Os en liten kjøretur unna med over 40 butikker. Her finner man blant annet dagligvarebutikker, klesbutikker, jernvarehandel, sportsbutikker, apotek, frisør og butikker til hus og hjem. I tillegg er det kun rundt 7 km til Osøyro hvor det er flere restauranter, vinmonopol, apotek, frisører og treningssenter m.m. Her ligger også det flotte kultursenteret Oseana som tilbyr kulturtilbud for både barn og voksne. Gangavstand til både barnehage og barne- og ungdomsskole på Nore Neset. Her er det både ballbinge, kunstgressbane i tillegg til idrettshallen i aktivitetshuset. Av videregående skoler finner du Os videregående og Os Gymnas. Kysthospitalet like i nærheten. For den turglade er det flere flotte turmuligheter i området. Fin tursti til demningen ved Hovlandsvatnet hvor du kommer deg videre til Høgelikampen og Vardafjellet med praktfull utsikt. Liafjellet er også et yndet turmål, meget populært for både store og små. Det er også kort vei til fine badestrender i Ervikane på Strøno.

Det er rundt 7 km til Osøyro, 25 km til Flesland og rundt 30 km til Bergen sentrum. Når ny E39 mellom Os og Fana står ferdig vil eiendommen ligge et par minutter unna tunellutløpet på Os-siden, og dermed få vesentlig kortere reisetid til både Bergen sentrum og Flesland.
Nærmeste busstopp i Strønevegen. Her har rutenummer 607 og 602 avganger til Osøyro og Tøsdalskrysset, som igjen har hyppige avganger til Nesttun og Bergen.


Adkomst
Følg E39 mot Os/Stavanger. Fra Haljemsvegen ta til høyre og inn Lepsøyvegen og deretter til høyre igjen og inn Skeisflaten. I enden av Skeisflaten tar du venstre og inn Strønevegen. Følg veien til du får nr. 28 på din venstre side. Huset ligger noen meter inn fra veien på venstre side.

Beskrivelse
Boligen er meget innholdsrik og går over to etasjer. I første etasje finner du entrè og romslig gang med gode muligheter til oppheng av sko- og yttertøy. Vaskerom, bad og bodrom samt hybelrom med kjøkken og bad i denne etasjen i tillegg til soverom. Varmepumpe i trappegang. I 2. etasje har du romslig stue med god plass til både sitte- og spisegruppe. Peis. Utgang til altan. Kjøkken vegg-i-vegg med stue. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass samt plass til spiseplass. Kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr. Bad med wc, dusj og servant. 3 soverom.

Eiendommens rom
Indre rom:
1.etg.:
Entrè, gang, vaskerom, soverom, hybelrom, kjøkken, bad, bodrom.

2. etg.:
Gang, stue, kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2, soverom 3.


Standard
Boligen er meget innholdsrik og har en blanding og av eldre og nyere standard.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har balkong, hage, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.
Varmepumpe.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Velges garanti fra Gable Insurance AG er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra Gable Insurance AG.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse:
Leietid: 04.04.2018 - 03.04.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kirsten Martine Vikse Kallåk
Mobil: 95499188

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1243

Gårdsnr: 34

Bruksnr: 177


Sist endret: 5. april 2018 11:30

Referanse: 82320Månedsleie

15.500,-

Ledig fra

4. apr

Ledig til

3. apr 2021

Type

Enebolig

Energimerking

G

BRA

162m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer