Trykk enter for å søke

Magnus Barfots gate 23, 5015 Bergen

SENTRUM - Lekker toppleilighet over 2 plan. 2 stuer, hovedsoverom, gjesteværelse, takterrasse. Internett/tv, varmtvann inkl.!

16.000,- per måned
Fasiliteter

UmøblertKontaktperson
Kirsten Martine Vikse Kallåk

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
82439/0408-18

Eiendommen
Adresse: Magnus Barfots gate 23, 5015 BERGEN
Kommune: Bergen
Areal: ca. 96 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 164, Bnr 1024, Andelsnr 6, Boenhet H0302

Beliggenhet
Meget sentral beliggenhet i sentrum. Området består av små butikker, kafeer, kino. Svært sentralt i forhold til universitetet. Få minutters gange til Torgallmenningen hvor man har Bergens pulserende byliv med alt fra musikanter, kulturarrangementer, myldrende folkeliv og deilig stemning. Kort avstand til bussplassen ved Exhibition som har bussavganger i alle retninger. Bybanestoppet ved byparken, treningsmuligheter både innendørs- og utendørs. Nordnes sjøbad, Verftet. Her har du gangavstand til alt du trenger. Trenger man egentlig å si mer?


Adkomst
Følg Håkonsgaten fra Sentralbadet, ta til høyre i Magnus Barfotsgate, huset ligger på høyre side rett etter at man har svingt inn i gaten.

Beskrivelse
Leiligheten går over to plan og befinner seg i byggets 3. etasje m/loft og takterrasse. God planløsning, moderne og stilrent. Rett og slett en strøken leilighet!

Entrè med gode muligheter for oppheng av sko- og yttertøy. Lys og luftig stue med fantastiske vinduer som gir naturlig lysinnslipp både stuevindu i fin bue samt takvindu. Det er rikelig med plass til en god sofakrok. I stuen finnes det også en elektrisk peis. Åpen kjøkkenløsning inn mot stuen. Lyst og moderne kjøkken fra Kvik med integrerte hvitevarer som kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr og steketopp. God skap- og benkeplass med vindu ut til bakgården. Helfliset bad med varmekabler i gulv og vaskemaskin. Soverom med god garderobeskap samt utgang til en luftebalkong. Trappen tar deg opp til boligens andre stue hvor utleier tidligere har valgt å innrede i to seksjoner med både spise- og sittegruppe. Integrert lerret og projektor samt høyttalere. Et fantastisk rom å oppholde seg i. Sjenk samt int. skap til oppbevaring er praktisk laget til. I enden av stuen finner man et disp. rom som utleier har valgt å bruke som gjesteværelse tidligere. Garderobeskap på disp. rom. Både soverom og disp. rom ligger ut mot bakgården. Videre kommer du til flere uteplasser, det første du møter er en avlang terrasse med trapper opp til takterrassen på hele 37 kvm. Magisk uteplass med mange muligheter, en sjeldenhet!


Eiendommens rom
Indre rom:
3.etg:
Entré, stue/kjøkken, bad, soverom

Loft:
Stue, disponibelt rom
som utleier har brukt som gjesteværelse.

Ytre rom:
Bod i felles kjeller.
Privat takterrasse.

Standard
Boligen holder meget god standard og fremstår stilren og moderne. 1-stavs eikeparkett på gulv, lysmalte flater og helfliset bad med varmekabler i gulv. Kjøkken fra Kvik med integrerte hvitevarer. Elektrisk peis i stue. Integrert lerret og projektor på loft samt int. høyttalere i flere himlinger og på takterrassen.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, tilgang til privat takterasse.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 07.08.2018
Leietid: 07.08.2018 - 31.07.2019

Leietiden fraviker fra husleielovens § 9-3 fordi:
Utleier skal selge boligen.

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 31.07.2019

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kirsten Martine Vikse Kallåk
Mobil: 95499188

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Gårdsnr: 164

Bruksnr: 1024


Sist endret: 9. august 2018 20:00

Referanse: 82439Månedsleie

16.000,-

Ledig fra

7. aug

Ledig til

31. jul 2019

Type

2-roms

Energimerking

G

BRA

96m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer