Trykk enter for å søke

Kaptein Amlands vei 14A, 5161 Laksevåg

Laksevåg - Tiltalende 3-roms leilighet med høy standard, to balkonger og fantastiske sol og utsiktsforhold – parkering og internett inkl i leie.

13.000,- per måned
Fasiliteter

Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Anders Paulsen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
82482/0503-18

Eiendommen
Adresse: Kaptein Amlands vei 14A, 5161 LAKSEVÅG
Kommune: Bergen
Areal: ca. 68 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Matrikkel: Gnr 154, Bnr 450, Snr 2, Boenhet H0101

Beliggenhet
Leiligheten har en populær og sentral beliggenhet på Laksevåg, med strålende utsiktsforhold i et etablert boligområde. Fra leilighetens terrasse har man nydelig utsikt over innseilingen til Bergen sentrum, Nordnes og Askøy.
I kort avstand fra leiligheten er det busstopp med hyppige avganger til og fra sentrum, og på under ti minutter befinner man seg midt i Bergen sentrum eller på Oasen bydelssenter som tilbyd de fleste fasiliteter.
Noen få minutter fra boligen finner man Laksevåg Senter, eller Damsgårdssundet hvor man har flere dagligvarebutikker, treningssenteret Evo, pizzabakeren, Sumo m.m.
I tillegg er det få minutter til Melkeplassen og flere idrettsanlegg som blant annet Frøya Idrettspark, og skoler som Holen Skole, Damsgård Skole og Løvås Skole. Ellers byr nærområdet på flotte turområder som Damsgårdsfjellet og Løvstakken.


Adkomst
Fra Bergen sentrum kjører man over Puddefjordsbroen, og tar til høyre ved avkjørsel i retning Laksevåg. Følg Carl Konows gate, og ta så til venstre opp Fyllingsveien i lyskrysset like før Esso.
Følg deretter veien ca 700m opp mot Melkeplassen, sving så inn til avkjøring Kaptein Amlands vei på venstre hånd. Følg skilting til nr 14. Bygget ligger på venstre side av veien.

Beskrivelse
Flott leilighet med gjennomgående god standard og moderne kvaliteter på inventar og utstyr.
Leiligheten er beliggende i høy første etasje og her fra har man fantastisk utsikt mot byfjorden.

Det kan være verd å merke seg følgende:
Moderne leilighet på ca 68 kvm, internett inkludert, to private balkonger, fast parkeringsplass, god garderobeplass, kort avstand til Bergen sentrum.

Leiligheten leies ut møblert.

Eiendommens rom
Indre rom:
Leiligheten ligger i høy førsteetasje og inneholder følgende:
Entré, kjøkken, bad, stue og 2 soverom.


Ytre rom:
Leietaker disponerer ny felles terrasse på opparbeidet uteområde på fremsiden av huset.

Standard
Moderne leilighet med god standard og fine kvaliteter. Leiligheten fremstår som lys, arealeffektiv og sjarmerende, noe som gjør dette til en leilighet som det er lett å trives i. Downlights i mange rom og store vinduer gir godt med lys inn i leiligheten. Leiligheten ble pusset opp i 2012, og da ble gulv, bad, kjøkken og overflater tatt.

Stue:
Lys og pen stue innredet med vegghengt tv, spisestuemøblement og en praktisk vedovn som sørger for god oppvarming på kalde dager. Stuen har store vindusflater som gir godt lys inn i boligen, herfra har man også fantastisk utsikt over nærområdet. Fra kjøkkenet/stuen har man utgang til stor altan på 9 m² hvor man kan nyte solen og innseilingen til Bergen.

Kjøkken:
Boligen har et funksjonelt kjøkken med god benk- og skapplass. Innredningen har hvite glatte fronter, integrert komfyr med induksjonstopp, oppvaskmaskin, avtrekksvifte og kombiskap. Downlights i tak og naturlig belysning fra store vinduer med flott utsikt.

2. Soverom:
Leiligheten har to lyse og pene soverom. Hovedsoverommet har blitt innredet med stor dobbeltseng og romslig skyvedørsgarderobe til oppbevaring av klær. Her fra har man også utgang til liten og praktisk balkong. Soverom nr to blir i dag brukt som kontor og er innredet med arbeidspult, garderobeskap og praktisk seng med oppbevaringsskuffer som enkelt kan gjøres om til dobbeltseng.

Bad:
Pent helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med wc, dusjhjørne, servant med møblement, speil og belysning. Baderommet fremstår som pent og delikat. Her har man også vaskemaskin og tørketrommel.


Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har balkong, peis, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Grunnpakke med internett (fiber) er inkl i leie.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.10.2018
Leietid: 15.10.2018 - 14.10.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 2 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.04.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Anders Paulsen
Mobil: 90678543

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Gårdsnr: 154

Bruksnr: 450

Seksjonsnr: 2


Sist endret: 4. oktober 2018 13:30

Referanse: 82482Månedsleie

13.000,-

Ledig fra

15. okt

Ledig til

14. okt 2021

Type

1-roms

Energimerking

E

BRA

68m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer