Trykk enter for å søke

Nygårdsvikveien 14A, 5165 Laksevåg

NYGÅRDSVIKVEIEN/LAKSEVÅG: Stor og moderne bolig med gode kvaliteter beliggende i attraktivt og barnevennlig boligfelt på Laksevåg – 3. soverom – god standard.

18.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Anders Paulsen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
82658/0275-19

Eiendommen
Adresse: Nygårdsvikveien 14A, 5165 LAKSEVÅG
Kommune: Bergen
Areal: ca. 159 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 140, Bnr 1159, Boenhet H0201

Beliggenhet
Boligen har en populær og sentral beliggenhet på Laksevåg, med strålende utsiktsforhold i et etablert og barnevennlig boligområde. Fra boligens kjøkken og stue har man nydelig utsikt over innseilingen til Bergen, deler av sentrum og Askøy. Gode solforhold.
Skoler og barnehager ligger innen 1 km fra eiendommen.
Ca 15 minutter å gå til dagligvarebutikk, eller 20 minutter å gå til Laksevåg Senter. Senteret kan tilby det meste av servicetilbud, her finner du blant annet postkontor og vinmonopol.
Det er sykkelavstand til Bergen sentrum og til flere studietilbud bl.a. Universitetet, Høyskolen og BI på Marineholmen.

Ellers byr nærområdet på flotte turområder som Lyreneset, Kvarven, Lyderhorn, Holafjellet og Damsgårdsfjellet. Her finner man et rikt utvalg av varierte turløyper som passer for de fleste i alle aldre.
Det tar ca 7 min å gå til nærmeste busstopp, her har man hyppige avganger til og fra Bergen sentrum og Haukeland sykehus.

Adkomst
Kjør til Laksevåg via Damsgårdstunnelen og ta avkjøring mot Nygård. Like før Nygård Kirke tar du av til høyre inn på Nygårdsvikveien. Følg skilting til Nygårdsvikveien 14A. Boligen ligger på venstre hånd.


Beskrivelse
Stilfull og moderne enebolig med praktfull utsikt, sentralt beliggende i barnevennlig boligfelt på Laksevåg. Boligen fremstår som lys og trivelig, med gode kvaliteter og smarte løsninger. Velholdt uteområde med plattinger og grøntareal.
Utgang fra stue til stor og usjenert terrasse på fremsiden og baksiden av huset. Boligen har garasje og biloppstillingsplass, og den leies ut møblert.
Boligalarm tilknyttet Sector alarm, samt bredbånd og tv via lynrask fiber fra Telenor er også inkludert i leien.

Obs:
Det opplyses om at eneboligen har en separat hybelleilighet i underetasjen som vil være leid ut i leieperioden. Leiligheten er helt adskilt fra hoveddelen og det eksisterer egen inngang på andre siden av huset.


Eiendommens rom
Indre rom:
Innholdsrik enebolig over to plan, som inneholder følgende:
1.etg:
Entrè, gang, trappegang, innendørs bod, kjellerstue og bad. Hybelleilighet med egen inngang. (ikke en del av leieforholdet)

2. etg:
Gang, 3 soverom, kontor, stue, kjøkken og bad.


Ytre rom:
Tomten er opparbeidet med plen, prydbusker og fine trappeadkomster på begge sider av huset. I hagen har man god plass til det man måtte ønske. Her har det også blitt installert en praktisk hundeline.

Standard
Velholdt og flott enebolig med gjennomgående god standard på overflater og interiør. Planløsningen er god og boligen fremstår som romslig og med god takhøyde. Fargevalgene er delikate og behagelige, og store vinduer gir godt med lys inn i boligen. Boligen leies ut møblert. Det er spotter i alle rom.

Entrè/hall:
Inngangspartiet fremstår som innbydende og romslig. Hallen er utstyrt med garderobe med god plass til yttertøy og sko.

Kjøkken:
Kjøkkenet i boligen fremstår som meget pent, med skiferfliser på gulv, profilerte fronter og romslige overskap. Her finner man også en stilig kjøkkenøy, som gir kjøkkenet et eksklusivt preg. Av kjøkkeninnredning kan det blant annet nevnes innebygde hvitevarer fra flere kvalitetsleverandører. Kjøkkenet er utstyret med oppvaskmaskin, komfyr med induksjonstopp, avtrekksvifte, kombiskap med isbit-funksjon og mikrobølgeovn. På kjøkkenet har man også plass til spisebord. Fra kjøkkenet er det og utgang til terrasse med gode solforhold, fantastisk utsikt og egen Weber gassgrill.

Stue:
Boligen har 2 romslige stuer. I den ene er det peis, sofagruppe, egen tv-seksjon og parkett på gulvet. Stuen har store vindusflater som gir godt lys inn i boligen, herfra har man fantastisk utsikt.
Stuen i underetasjen er innredet med sofagruppe og et eksklusivt tv-lerret med tilhørende prosjektor og Bose suround anlegg for filmkvelder og annen kos. Også her eksisterer det store vindusflater med godt lysinslipp.

Bad:
To delikate og helflisede bad, i henholdsvis første- og andreetasje. Begge badene har toalett og servant med lys og speil, samt varmekabler i gulvet. Badet i første etasje er innredet med stor massasjedusj, en liten men eksklusiv badstue, vaskemaskin og tørketrommel. Badet i andre etasje har blitt innredet med et lekkert hjørneboblebad.

Soverom:
Boligen har 3 soverom i andre etasje. Soverommene er lyse og fine og har god garderobeplass. Hovedsoverommet er innredet med en stor dobbeltseng og har flott utsikt over nærområdet, og soverom 3 har blitt innredet med tv.

Kontor:
Til venstre for badet i andre etasje, eksisterer det et eget kontor. Rommet har blitt innredet med hyller og romslig arbeidspult.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, mikrobølgeovn.

Fasiliteter
Boligen har terasse, hage, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett, alarm.
Personlige abonnementer bortsett fra grunnpakke med tv og internett, tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass, i gate etter gjeldende bestemmelser, i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og vannbåren gulvvarme på varmepumpe.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.08.2019
Leietid: 15.08.2019 - 30.06.2020

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 30.06.2020

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Anders Paulsen
Mobil: 90678543

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Gårdsnr: 140

Bruksnr: 1159


Sist endret: 12. juni 2019 16:15

Referanse: 82658Månedsleie

18.500,-

Ledig fra

15. aug

Ledig til

30. jun 2020

Type

Enebolig

Energimerking

C

BRA

159m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer