Trykk enter for å søke

Armauer Hansens vei 6, 5081 Bergen

SLETTEBAKKEN – Eksklusiv 3 – roms fra 2019. TV og internett inkl. Solrik balkong. Fast parkering i lukket garasjeanlegg med lader til EL-bil.

18.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Anne Kristin Jevnaker

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
82665/0313-20

Eiendommen
Adresse: Armauer Hansens vei 6, 5081 BERGEN
Kommune: Bergen
Areal: ca. 70 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 160, Bnr 915, Snr 30, Leil.nr 406, Boenhet H0406

Beliggenhet
Fra leiligheten er det gangavstand til barnehager, skoler, butikker og Sletten Shoppingsenter med de fleste servicetilbud.

Bygget ligger nordvendt med særdeles gode utsiktsforhold langs Bergensdalen mot sentrum. En har utsikt både mot Løvstakken, Askøy, Fløyen og Ulriken.

For den turglade er det mange turmuligheter i nærområdet. Ulriken er en populær fottur som byr på upåklagelig utsikt over Bergen og omegn. Ønskes en kortere spasertur, er en runde rundt Tveitevannet å foretrekke.

Området byr ellers på mange innendørsaktiviteter. Slettebakken idrettsanlegg, Bergenshallen, Gimlehallen, Fantofthallen klatre- og treningssenter og turnhallen. Har du barn eller barnebarn som liker å turne eller skate, så har du FYSAK hallen rett nedenfor.

Bybane - og busstopp i umiddelbar nærhet. Hyppige avganger i retning sør mot Flesland og mot Bergen sentrum. Haukeland Sykehus, Haraldsplass Sykehus, Odontologen og Brann stadion ligger i gang-/sykkelavstand fra boligen.

Adkomst
Fra sentrum, følg Nattlandsveien mot Landås, ta av inn Hagerups vei til høyre i lyskrysset. Ved Tveitevannet tar en av til venstre inn i Vilhelm Bjerknes vei. Fortsett forbi Bergenshallen, Turnkassen og Fysak. Hold til venstre når du kommer til toppen av bakken og kjør videre opp forbi busstoppet på venstre side. Armauer Hansens vei ligger da på venstre side. Følg skilting til nr. 6.

Beskrivelse
Boligen går over en etasje og inneholder: Entré, to soverom, stue, kjøkken, baderom, bod og vaskerom.

Boligen leies ut umøblert.


Eiendommens rom
Indre rom:
Boligen går over en etasje og inneholder: Entré, to soverom, stue, kjøkken, baderom, bod og vaskerom.

Ytre rom:
Takterrasse, balkong, fast parkering i lokket garasjeanlegg og sportsbord i fellesareal.

Standard
Lys, attraktiv og moderne leilighet i byggets 4 etg. Høy standard og svært gode kvaliteter. Flott 1-stavs vedlikeholdsfri parkett på gulv. Bad, bod og vaskerom er flislagt. Leiligheten har en god planløsning kombinert med store vinduer, som gir godt med naturlig lys inn i leiligheten.
Leiligheten oppvarmes med fjernvarme, og har balansert ventilasjonssystem. Ventilasjonen gir et svært godt inneklima, og er med på å redusere strømforbruket

Lys og innbydende entré. Romslig skyvedørsgarderobe med speil på frontene – her har du god plass til å henge fra deg yttertøyet. Ved entréen ligger leilighetens bod. Her er det god plass til lagring.

Pent helfliset bad med vannboren varme i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dobbel servant med lys og speil, dusjhjørne med innfellbare dusjdører.

Praktisk vaskerom med innebygget skap – og skuffeseksjon. Her er det kombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Oppgradert Epoc kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Med egen kjøkkenøy kan hele familien samles under middagslagingen. Kjøkkeninnredningen har integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseskap, induksjonstopp, stekeovn, mekanisk avtrekk og oppvaskmaskin. I kjøleskapet er det integrert iPad. Denne kan for eksempel benyttes til å bestille dagligvarer fra MENY. Varene vil da bli levert til eget leveringsrom i bygget. I innredningen er det også innebygget støvsuger som gjør renholdet på kjøkkenet lekende lett!

Åpen løsning fra kjøkken til stue. Vindusflater fra gulv til tak sikrer godt med lys og god romfølelse. Stuen kan innredes med sofagruppe og spisebord. 65 tommers Samsung smart-tv medfølger leieforholdet. Fra stuen er det utgang til balkong med fantastisk utsikt og gode solforhold.

Leiligheten har to lyse og pene soverom. Soverommene kan fritt møbleres etter eget ønske. På det største soverommet har eier satt inn innbygget garderobeløsning med spotter i himlingen.

Leiligheten disponerer også sportsbod i fellesareal, samt fast parkering til 1 bil i garasjeanlegg. Her er det også lagt opp til lading av EL-bil.

Om du bosetter deg i Armauer Hansens Vei 6 kan du forvente lave fyringsutgifter da leiligheten er bygget etter TEK10 og er svært energivennlig. Utbygger har også bygget opp rundt leilighetene med Weber trinnlydmatte – så her skal du kunne bo med minimalt med støy fra naboer. Sprinkelanlegg i hele bygget samt i leiligheten gjør leiligheten trygg og god å bosette seg i. Nøkkelfritt system til leiligheten, dekning av utgifter til strøm i fellesareal fra solcellepanel er to av mange fordeler med å bli beboer i dette flotte sameiet.

Alt i alt er dette en fantastisk leilighet som bare må oppleves!


Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og fjernvarme. Det er egen avleser på fjernvarme og varmtvann som betales av leietaker etter forbruk.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2020
Leietid: 01.08.2020 - 31.07.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Anne Kristin Jevnaker
Mobil: 47 51 70 04
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Gårdsnr: 160

Bruksnr: 915

Seksjonsnr: 30

Leilighetsnr: 406


Sist endret: 22. juni 2020 11:25

Referanse: 82665Månedsleie

18.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2023

Type

3-roms

Energimerking

B

BRA

70m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer