Trykk enter for å søke

Armauer Hansens vei 6, 5081 Bergen

SLETTEBAKKEN: Helt ny og moderne leilighet. TV og internett inkl. Solrik balkong og felles takterrasse.

15.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Anne Kristin Jevnaker

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
82666/0292-19

Eiendommen
Adresse: Armauer Hansens vei 6, 5081 BERGEN
Kommune: Bergen
Areal: ca. 70 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 160, Bnr 915, Snr 36, Boenhet H504

Beliggenhet
Fra leiligheten er det gangavstand til barnehager, skoler, butikker og Sletten Shoppingsenter med de fleste servicetilbud.

Bygget ligger nordvendt med særdeles gode utsiktsforhold langs Bergensdalen mot sentrum. En har utsikt både mot Løvstakken, Askøy, Fløyen og Ulriken.

For den turglade er det mange turmuligheter i nærområdet. Ulriken er en populær fottur som byr på upåklagelig utsikt over Bergen og omegn. Ønskes en kortere spasertur, er en runde rundt Tveitevannet å foretrekke. Området byr ellers på mange innendørsaktiviteter. Slettebakken idrettsanlegg, Bergenshallen, Gimlehallen, Fantofthallen klatre- og treningssenter og turnhallen. Har du barn eller barnebarn som liker å turne eller skate, så har du FYSAK hallen rett nedenfor.

Bybane - og busstopp i umiddelbar nærhet. Hyppige avganger i retning sør mot Flesland og mot Bergen sentrum. Haukeland Sykehus, Haraldsplass Sykehus, Odontologen og Brann stadion ligger i gang-/sykkelavstand fra boligen.

Adkomst
Fra sentrum, følg Nattlandsveien mot Landås, ta av inn Hagerups vei til høyre i lyskrysset. Ved Tveitevannet tar en av til venstre inn i Vilhelm Bjerknes vei. Fortsett forbi Bergenshallen, Turnkassen og Fysak. Hold til venstre når du kommer til toppen av bakken og kjør videre opp forbi busstoppet på venstre side.
Armauer Hansens vei ligger da på venstre side. Følg skilting til nr. 6.

Beskrivelse
Boligen går over en etasje og inneholder: Entré, to soverom, stue, kjøkken, baderom og bod.

Eiendommens rom
Indre rom:
Boligen går over en etasje og inneholder: Entré, to soverom, stue, kjøkken, baderom og bod.

Ytre rom:
Takterrasse, balkong og sportsbord i fellesareal.

Standard
Lys, attraktiv og moderne leilighet i byggets 5 etg. Høy standard og svært gode kvaliteter. Flott 1-stavs vedlikeholdsfri parkett på gulv. Bad og bod er flislagt.

Leiligheten har en god planløsning kombinert med store vinduer, som gir godt med naturlig lys inn i leiligheten.
Leiligheten oppvarmes med fjernvarme, og har balansert ventilasjonssystem. Ventilasjonen gir et svært godt inneklima, og er med på å redusere strømforbruket


Lys og innbydende entré. Romslig skyvedørsgarderobe med speil på frontene – her har du god plass til å henge fra deg yttertøyet. Ved entréen ligger leilighetens bod. Her er det god plass til lagring. I boden er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Pent helfliset bad med vannboren varme i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dobbel servant med lys og speil, dusjhjørne med innfellbare dusjdører.

Oppgradert Epoc kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Flott kvarts benkeplate i svart! Kjøkkeninnredningen har integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseskap, induksjonstopp, stekeovn, mekanisk avtrekk og oppvaskmaskin.

Åpen løsning fra kjøkken til stue. Vindusflater fra gulv til tak sikrer godt med lys og god romfølelse. Stuen kan innredes med sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til balkong med fantastisk utsikt og gode solforhold.

Leiligheten har to lyse og pene soverom. Soverommene kan fritt møbleres etter eget ønske. Ett av soverommene ligger fremme i bygget med fantastisk utsikt over nærområdet! Begge soverom er innredet med garderobeskap.

Leiligheten disponerer også sportsbod i fellesareal.

Om du bosetter deg i Armauer Hansens Vei 6 kan du forvente lave fyringsutgifter da leiligheten er bygget etter TEK10 og er svært energivennlig. Utbygger har også bygget opp rundt leilighetene med Weber trinnlydmatte – så her skal du kunne bo med minimalt med støy fra naboer. Sprinkelanlegg i hele bygget samt i leiligheten gjør leiligheten trygg og god å bosette seg i. Nøkkelfritt system til leiligheten, dekning av utgifter til strøm i fellesareal fra solcellepanel er to av mange fordeler med å bli beboer i dette flotte sameiet.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2019
Leietid: 01.08.2019 - 31.07.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Anne Kristin Jevnaker
Mobil: 99264622

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Gårdsnr: 160

Bruksnr: 915

Seksjonsnr: 36


Sist endret: 23. juli 2019 12:15

Referanse: 82666Månedsleie

15.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2022

Type

3-roms

Energimerking

B

BRA

70m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer