Trykk enter for å søke

Øvre Hopsnesvegen 14, 5232 Paradis

HOP - Stor og innholdsrik enebolig i svært attraktivt boområde - 5 soverom - Basseng og Badstu - Dobbel carport

32.000,- per måned

Inkluderer Vann og avløpsutgifter og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Bredbånd, Hage, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
83389/0117-22

Eiendommen
Adresse: Øvre Hopsnesvegen 14, 5232 PARADIS
Kommune: Bergen
Areal: ca. 397 kvm. BRA.
Antall rom: 6
Matrikkel: Gnr 41, Bnr 935

Beliggenhet
Dette er en flott eiendom med praktfull beliggenhet i et attraktivt og etablert boligområde på Hop i Fana, med gangavstand til Edvard Griegs hjem på Troldhaugen. Boligen har en usjenert beliggenhet med svært gode solforhold som kan nytes i rolige omgivelser. Nydelig utsikt over Nordåsvannet.
Her vil man som kommende beboer puste inn frisk sjølukt, og man har Nordåsvannet og turområder i tøffelavstand. Herifra kan man kjøre eller gå til Nesttun bydelssentrum, hvor man finner et stort utvalg butikker, frisør, post og bank i butikk, treningssenter, leger og et utbredt kollektivtilbud med både buss og bybane. Her har man også flere koselige kaféer og serveringssteder. Historiske Troldhaugen med sine vakre parkområder ligger en kort spasertur unna. Området kan ellers by på flere turmuligheter, blant annet til ærverdige Gamlehaugen med parkområde, hvor byens befolkning samles for bading og rekreasjon på fine sommerdager. Det er også mange flotte områder rundt Nordåsvannet, hvor du kan bade, fiske, padle eller lignende. Det er kort vei til Bergen sentrum og Flesland med ca. 15 min kjøring med bil. Store arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad er kun en kort kjøretur unna. Få minutters kjøring til Lagunen med alle servicetilbud. Slåtthaug idrettsanlegg kan by på bla. gymsal, basseng og isbane. Fana IL har et mangfold av aktiviteter for barn, ungdommer og voksne. Idrettsskolen har aktiviteter på bla. Fana stadion, Midtun skole, Rå skole, Rådalslien skole og Skjold skole. Like ved Fana stadion finner man populære Fana golfklubb, som har grupper for juniorer, damer, herrer og seniorer. Det er også kort vei til barnehager, barne- og ungdomsskole og videregående skole.


Beskrivelse
Velkommen til et av Bergens mest ettertraktede boområder med flott utsikt over Nordåsvannet.

Boligen er innholdsrik med attraktive kvaliteter som blant annet 5 soverom, flere stuer og bad, basseng, bibliotek og flotte uteområder.

Det er også godt med lysinnslipp fra store vindusflater som trekker det vakre uteområdet inn.

I entré er det garderoberom og gjestetoalett. Videre inn kommer man til TV-stuen, der man har store skyvedører til bassengområdet. Perfekt for den som vil se etter barna som bader.

Dagligstuen er lys og åpen med en fantastisk utsikt fra mange store vinduer i front. Det er også lysskjerming til vinduene.

Videre inn kommer man til en stor spisestue som er perfekt når man har større middagsselskap og gjester. Den ligger naturligvis vegg i vegg med kjøkkenet.

Kjøkkenet er separat, og har godt med skap- og benkeplass. Alle hvitevarer medfølger, samt et mindre spisebord med stoler. Ved kjøkkenet er det også eget vaskerom med vaskemaskin.

Det er hele 5 soverom i boligen, der hovedsoverommet har eget bad. Det er for øvrig også et fullt bad til, i tillegg til gjestetoalett og dusjrom i forbindelse med bassenget.

I kjeller finner du et kjellerrom som tidligere er brukt som kjellerstue. Det er også teknisk rom til hus og basseng. Man finner også vinrom og hobbyrom/snekkerbod (benyttes delvis som lagring av eier).

Parkeringsmuligheter har man i dobbel carport og på gårdsplass. Parkmessig opparbeidet tomt med store grøntareal og diverse bed og beplantning.

Det er installert fiber i boligen, og leietaker tegner eget abonnement.


Eiendommens rom
Indre rom:
Hoveddel: Entré med garderoberom og gjestetoalett, kjøkken, spisestue, dagligstue, TV-stue, Bassengområde, badstu m/bad, bibliotek, bod, hovedsoverom m/bad, 4 vanlige soverom, bad.

Underetasje: Kjellerrom/stue, snekkerbod, vinbod, teknisk rom, matbod, teknisk rom til basseng.

Standard
Huset er opprinnelig fra 1974 og er normalt vedlikeholdt siden den gang. De fleste bruksrom er helt nymalt.

På gulv er det parkett i stuene og gang, belegg på kjøkken og fliser på bad og bassengområde. På veggene er det diverse panel, malt strie, tapet og fliser.

Deler av den tekniske installasjonen er oppgradert, og det er egne tekniske rom i kjeller. Hvitevarene er også oppgradert etter behov.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: mikrobølgeovn, vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har hage, barnevennlig, rolig, badstu, innendørs svømmebasseng, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i carport. Plass til flere biler på biloppstillingsplass.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 32 000 pr. måned. Vann og avløpsutgifter og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.06.2022
Leietid: 01.06.2022 - 31.05.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Gårdsnr: 41

Bruksnr: 935


Sist endret: 19. mai 2022 19:30

Referanse: 83389Månedsleie

32.000,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

31. mai 2025

Type

Enebolig

Energimerking

G

BRA

397m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer