Trykk enter for å søke

Inger Bang Lunds vei 5, 5059 Bergen

KRONSTAD - Ny 3-roms med 2 Bad og gode kvaliteter - Mulighet for P-plass i Felles garasje med lademuligheter

22.000,- per måned

Inkluderer Grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.
Fasiliteter

Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
John Thorleif Fosen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
83432/0629-21

Eiendommen
Adresse: Inger Bang Lunds vei 5, 5059 BERGEN
Kommune: Bergen
Areal: ca. 111 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 6
Matrikkel: Gnr 159, Bnr 88, Snr 75, Leil.nr A6008

Beliggenhet
Dette er åpenbart det mest spennende området i Bergen når det gjelder utvikling og det er i sannheten en oase som har oppstått i forlengelsen av byen, og den naturlige veksten av sentrum. Forskjellen er at det er her man får nye delikate og flotte leiligheter, bekymringsløse og moderne, og med bybanen like utenfor inngangsdøren er det bare minutter før man er midt i sentrumskjernen. Fra inngangsdøren ser man til døren på dagligvarebutikk, fem minutters gange er man på Høgskulen, ti minutter til Haukeland sjukehus, og det er omtrent samme tid det tar til DNB sitt nye hovedkvarter eller legevakten i Bergen. Det er en fantastisk beliggenhet og med solrik egen terrasse i tillegg til takterrasse med eventyrlig utsikt så har man det beste på alle måter - i alle fall når også det innvendige er på plass. Flotte helflisete bad, og stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer, parkettgulv, en usedvanlig god planløsning med god plass til garderobe i gangen, eget vaskerom, meget romslige soverom med plass til det du ønsker. Det er fjernvarme, balansert ventilasjon, godt med boder og fra stuen er det utgang til en hyggelig overbygget terrasse. I forhold til beliggenhet, kvaliteter og når det gjelder fasiliteter er dette er sikkert og godt sted å bo.

Danmarksplass er den bydelen i Bergen utenfor sentrum som har greid å lage et gastronomisk miljø. Når folk tidligere dro herfra til sentrum for å spise en bedre middag, er det nå blitt folk fra Sentrum som tar Bybanen til Danmarksplass for å få en matopplevelse. Petter & Gard på "Bien" var pionerne som turte å etablere seg her. Siden har det gått slag i slag der flere av byens tungvektere innen matmiljøet har åpnet dørene. "Bien" har utvidet med "Bien Snackbar", og Ken Petter og Laila fra "Colonialen" har forvandlet bakeriet i "Kranen" til en fantastisk restaurant. "Mingel Gastrobar" som ligger i Kronstadparkens 1. etg. har også høstet mange lovord fra byens matkritikere. Tradisjonelle "Peppes Pizza" eller "Jaja tapasbart" er også verdt et besøk.

Fra Inger Bang Lunds vei er det gangavstand til det meste du behøver i hverdagen. Bybanen stopper like ved og tar deg raskt til sentrums pulserende folkeliv og servicetilbud, eller sørover til Nesttun, de store arbeidsplassene på Sandsli/Kokstad eller hele veien til Flesland om det er mange jobbreiser. Det er også bussholdeplass like ved, og med bil tar det få "strakser" å komme deg til motorveien og rundt omkring til de ulike bydelene. Så du blir svært mobil av å bo her. De som har tilknytning til byens største arbeidsplass, Haukeland Universitetssykehus, kan spasere i rolig tempo til jobb. Forbi sykehuset kommer Ulriksdal, Haraldsplass og Odontologen på rekke og rad. Det er få minutters gange til den nye Høgskulen på Vestlandet, og i motsatt retning er det ca. 15 minutters gange til BI på Marineholmen eller Universitetets ulike fakulteter. Studerer du på NHH går det direktebuss fra Danmarksplass, fra du går ut døren hjemmefra og frem til du er utenfor skolen, bruker du ca. 15 minutter. I Møllendal finner du den nye Kunsthøyskolen. Kronstad, Mindemyrene og Danmarksplass med Solheimsviken rundt hjørnet - har ellers store næringsparker og mange arbeidsplasser.

Det er flere dagligvarebutikker i området. Nærmeste dagligvareforretning er Spar med delikat ferskvaredisk, samt KIWI. På Danmarksplass finner du REMA1000, stor Coop-butikk og slakteren Solheim Kjøtt. Skulle det være ønskelig med ferske bakervarer eller kaker til fest, kan du glede deg over at Lie Nielsen bakeri bare er noen minutter unna. Sletten senter har bredere tilbud av butikker og Vinmonopol, over Nygårdsbroen møter du Bergen Storsenter med gode shoppingmuligheter.

Fra Inger Bang Lunds vei, er det gangavstand til byens utvilsomt beste turterreng - opp Ulriken eller inn Isdalen ved Svartediket og videre opp mot Fløyen. Nye Løvstakkstien har også rukket å bli en populær turdestinasjon, og runden rundt Store Lungegårdsvannet er en fast joggerunde for mange. De aktive som trives best innendørs kan få utløp på et av områdets treningssentre, hvor SiB sitt nye treningssenter på Kronstad ligger kun 150m fra huset. I tillegg finner du Itrain og Stamina på Danmarksplass. Krohnsminde idrettsbane er alltid et populært sted for dribleserier med fotballen. I samme sleng vil det være naturlig å nevne Nymark med utallige kunstgressbaner ved Brann Stadion, samt Haukelandshallen. Kronstad og Årstad har idrettslag med breddeidrett som håndball og fotball, og ved Sletten ligger idrettshaller for ishockey, turn, tennis, klatring, skating osv. Kun et par stopp med bybanen dit, eller en liten sykkeltur.

Dette er derfor et sted hvor studenter, karrieremennesker og de som ønsker å bo svært sentralt, kan bo like godt og finne alt de behøver innen kort radius.


Adkomst
Følg veien over Danmarksplass og over i Fjøsangerveien. Ta til venstre i lyskrysset ved Esso-stasjonen, og følg Fabrikkveien. Ta av første til venstre.
Inger Bang Lunds Vei 5, ligger på høyre side.

Beskrivelse
Helt ny og romslig 3-roms på 111 BRA med heisadkomst til leie.
Boligen inneholder romslig gang/ entre, to gode soverom på 12,6 og 8,5 m2 med skapplass, stor og lys stue med utsikt og utgang til altan. Fra altan er det gode solforhold. Stuen har en stilig barløsning mot kjøkken hvor an han integrert ventilator i koketopp og ellers integrerte hvitevarer av god kvalitet. Stue og kjøkken er på over 50 BRA. Boligen har to helflisede bad med wc, servant og dusjhjørne.

Her får man også innvendig bod, eget vaskerom, sportsbod i kjeller, mulig å leie fast p-plass i felles anlegg med mulighet for el-lading.


Eiendommens rom
Indre rom:
Leiligheten inneholder: Entre, kjøkken, stue, 2 soverom og 2 baderom. (Vaskerom, bod).

Ytre rom:
Sportsbod


Standard
Leiligheten holder ny og god standard, med fliselagt bad, vegghengt wc, parkett på gulv og ellers malte vegger.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har heis, balkong, tilgang til felles takterrasse, opplegg internett, lademulighet, ikke-røyk, sentralt, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Mulig å leie parkering i fellesgarasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 22 000 pr. måned. Grunnpakke internett og grunnpakke TV er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Etter avtale
Leietid: 01.12.2021 - 30.11.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.08.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.11.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.08.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med John Thorleif Fosen
Mobil: 47 93 13 35

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Gårdsnr: 159

Bruksnr: 88

Seksjonsnr: 75


Sist endret: 25. november 2021 16:00

Referanse: 83432Månedsleie

22.000,-

Ledig fra

1. des

Ledig til

30. nov 2024

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

111m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer