Trykk enter for å søke

Fossane 161, 5132 Nyborg

Nyborg/Fossane - Rålekker toppleilighet over 2 plan - 4 soverom + loftsstue - 2 bad - Garasjeplass m/elbillader - Møblert

19.000,- per måned

Inkluderer Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, Møblert, PeisKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
83593/0098-22

Eiendommen
Adresse: Fossane 161, 5132 NYBORG
Kommune: Bergen
Areal: Primærrom ca. 122 kvm.
Antall rom: 5
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 207, Bnr 311, Snr 11, Boenhet H0303

Beliggenhet
Boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde i Åsane. Fra leiligheten er det utsikt over deler av Åsane bydel og omkringliggende fjell. Området er hovedsakelig bebygd med blokkbebyggelse og rekkehus. Det er kort vei til både Åsane og Horisont senter med alle sine fasiliteter og servicetilbud. Av dagligvarebutikker i nærområdet kan man nevne Ulvedal Torg, Nyborg og Liaflaten som en av flere. Fra leiligheten er det umiddelbar adkomst til gode turmuligheter på Liafjellet, samt gode turmuligheter med bla Geitanuken, Veten, Hjortland og Høgstefjellet mm i Åsane. Det er videre mange idrettsanlegg og fritidstilbud i direkte nærheten av boligen, av disse kan Vestlandshallen, Myrdalsanlegget, Åsanehallen, Åstveithallen, Åstveit idrettspark og Flaktveit idrettspark nevnes for Åsane bydel. Bydelen har også flere skoler som Flaktveit Skole, Breimyra Skole, Kyrkjekrinsen Skole, U Pihl videregående Skole, Åsane Videregående. Det er også gode bussforbindelser med kort reisetid til Bergen Sentrum fra Åsane. Summert ligger boligen i en ekspanderende, nyskapende og spennende bydel. Med sin sentrale beliggenhet har leiligheten kort adkomst til kjøpesentre som Åsane senter, Horisont, Ikea og Gullgruven - som innehar de fleste fasiliteter man skulle trenge både til hverdag og fest. I disse sentrene har man alt fra blomsterbutikker til spesialbutikker, industri og offentlige virksomheter.

Beskrivelse
Lekker bolig beliggende øverst i Fossane på Nyborg i Åsane. Et familievennlig og rolig område. Sameiet var nytt i 2007, og denne boligen ble betydelig oppgradert fra standard leveranse. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje, og går over to plan.

I hovedetasjen har man alle nødvendigheter på ett og samme plan. Her er entré med lyse veggflater og fliser på gulv med gulvvarme, samt god plass til å henge opp yttertøy. Hovedsoverommet er lyst og fint med parkett på gulv og gode garderobeløsninger. Nytt, flislagt bad med varmekabler i gulv, vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsinnredning med heldekkende servant. Stuen er romslig og åpen med store vindusflater som gir godt lysinnslipp og åpner opp for flott utsyn over Åsane. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stue med god skap- og benkplass samt alle nødvendige integrerte hvitevarer. Leiligheten har stor nordvestvendt balkong på ca 15 kvm med markise. Her er gode solforhold sommerstid.

I overetasjen er tre soverom. Alle har lysmalte veggflater med parkett på gulv. Det ene soverommet er noe større enn de to andre. Baderommet er helfliset med varmekabler i gulv, vegghengt toalett, badekar og moderne innredning. Vaskerommet er praktisk innredet med gode løsninger. Det er også en stor bod som er brukt som loftsstue og hjemmekontor. I gangen er det også utgang til sørvendt terrasse på ca 9 kvm.

Med altan på begge sider er det ypperlige solforhold gjennom hele dagen. Eier opplyser at det er sol til 22.30 midtsommers med nydelig utsikt over hele Åsane. Boligen har elektrisk oppvarming i tillegg til gasspeis. Det er også gassuttak på den ene altan for utegrill som vil medfølge leien. Det medfølger parkeringsplass i garasjeanlegg med elbil-lader. I garasjeanlegg er det også en medfølgende bod, der det står en ekstra fryseboks. I tillegg til å holde generelt høy standard, har boligen fasiliteter som sentralstøvsuger, støvsugerfunksjon integrert i kjøkkenløsning, benkeplate i stein osv.

Leiligheten leies ut med moderne møbler. Leietaker tegner eget abonnement på strøm, gass og eventuelt alarm (valgfritt).


Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje: Entré, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
2. etasje: 3 soverom, bad, vaskerom og loftsstue.

Standard
Generelt god standard med parkett på gulv og moderne malte vegger. Vinduene i boligen ble skiftet/oppgradert i 2021.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, gasspeis, opplegg internett, lademulighet, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.
Eierne har boligalarm. Leietaker kan overta abonnement om ønskelig. Leietaker tegner eget abonnement for strøm og gass.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og gasspeis.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm og oppvarming.

Husleie
Kr. 19 000 pr. måned. Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 03.07.2022
Leietid: 03.07.2022 - 30.06.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Gårdsnr: 207

Bruksnr: 311

Seksjonsnr: 11


Sist endret: 25. mai 2022 12:55

Referanse: 83593Månedsleie

19.000,-

Ledig fra

3. jul

Ledig til

30. jun 2024

Type

5-roms

Energimerking

E


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer