Trykk enter for å søke

Gamle Kalvedalsveien 12 B, 5019 Bergen

Kalfaret - leilighet med svært attraktiv beliggenhet - stor og solrik terrasse - fantastisk utsikt - felles svømmebasseng og trimrom - heis - 5. etg. - fast garasjeplass

17.500,- per måned

Inkluderer Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Eirik Hove

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
83631/0181-22

Eiendommen
Adresse: Gamle Kalvedalsveien 12 B, 5019 BERGEN
Kommune: Bergen
Areal: ca. 58 kvm. BRA.
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 166, Bnr 1305, Snr 41, Boenhet H0502

Beliggenhet
Sentral, attraktiv og solrik beliggenhet i et av byens eldste villaområder på Kalfaret. Her ligger ærverdige villaer side om side med moderne leilighetsbygg. Fra leiligheten er det kort gangavstand til blant annet Bergen sentrum og Haukeland Sykehus. Området byr på noen av byens flotteste turmuligheter med kort vei til Isdalen, Fjellveien, Ulriken, Fløyen og turveien rundt Store Lungegårdsvann. Det er utgang fra samme etasje som leiligheten ligger og nesten rett ut i Fjellveien i bakkant av boligen. Det er dessuten gode bussforbindelser i området.

Adkomst
Fra Bergen sentrum følger man Kalfarveien sørover. Kalfarveien går etter hvert over i Kalvedalsveien. Man følger denne til man får avkjørselen til Gamle Kalvedalsvei på venstre side like før man kommer til avkjørselen som leder til Isdalen og Starefossen. Man følger så denne veien til man får nr. 12 A og B på høyre side.

Beskrivelse
Lys og trivelig 2-roms leilighet i et av byens mest attraktive leilighetsbygg. Her bor man nær det meste man trenger i hverdagen og kan nyte fine vår- og sommerdager på en stor og solrik terrasse på ca. 25 kvm. med fantastisk 180 graders panoramautsikt over blant annet Bergen sentrum, innseilingen til Bergen, Bergensdalen, Løvstakken, Damsgårdsfjellet og Store Lungegårdsvann.

Det er fast garasjeplass i fellesgarasje og heis i bygget. Man har også gode muligheter til å holde seg i form med noen av byens flotteste turområder mer eller mindre rett utenfor døren og et flott felles svømmebasseng og trimrom med utstyr av god kvalitet i samme etasje som leiligheten. I tilknytning til svømmebassenget er det også garderobeanlegg med badstu og dusjer, en stor felles terrasse på ca. 40 kvm., minikjøkken og et trivelig område med stoler og bord hvor beboerne kan treffes for en hyggelig prat og en kopp kaffe.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, bad, vaskerom, soverom, stue og kjøkken.

Ytre rom:
Bod på ca. 10 kvm. i byggets kjeller.

Standard
Entre: Romslig entre med eikeparkett på gulvet og tapet på veggene. God gardeplass i dobbelt garderobeskap med speilfronter.

Soverom: Eikeparkett på gulvet og tapet på veggene. Fantastisk utsikt! God garderobeplass i trippelt garderobeskap med speilfronter.

Bad: Helfliset funksjonelt bad fra byggeår (1989) med servant med underksap, speil med overskap, wc, badekar med dusj og et høyskap. Varmekabler i gulvet. Badet er av eldre dato, men fullt funskjonelt.

Vaskerom: Vaskerom med fliser på gulv og malt strie på veggene. Her er det vaksemaskin og utslagsvask samt lagringsplass.

Stue: Lys og tiltalende stue med eikeparkett på gulvet og tapet på veggene. Fantastisk utsikt og godt lysinnslipp gjennom store vinduer. Utgang til en stor og solrik terrasse på ca. 25 kvm. Helt nytt tv medfølger.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med profilerte eikefronter og benkeplate i laminat. Fliser over benkeplaten. Dobbeltvask og avtrekksvifte. Komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap medfølger.

Inventar
Boligen leies ut umøblert eller delvis møblert. De møblene som er i boligen ved visning og på bildene i annonsen og prospektet kan medfølge hvis leietaker ønsker det.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, fryser plassert i den eksterne boden, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, terrasse, opplegg internett, ikke-røyk, sentralt, utsikt, rolig, felles badstu, felles innendørs svømmebasseng, felles treningsrom, solavskjerming, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Grunnpakke kabel-tv og grunnpakke internett er inkludert i husleien så lenge sameiet har en fellesavtale på dette.

Parkering
Parkering på fast plass i fellesgarasje. Gjesteparkering med bra kapasitet.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 17 500 pr. måned. Vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Sikkerhetsbeløpet er fra 3 måneders husleie. Det deponerte beløp skal settes på særskilt konto i leierens navn med vanlige rentevilkår i finansinstitusjon som har rett til å tilby slik tjeneste i Norge.
Utleieren kan anvise i hvilken finansinstitusjon depositumskontoen skal opprettes så sant dette ikke er til vesentlig ulempe for leietakeren.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 13.05.2022
Leietid: 13.05.2022 - 12.05.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2023 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Eirik Hove
Mobil: 90 98 62 29

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Gårdsnr: 166

Bruksnr: 1305

Seksjonsnr: 41


Sist endret: 7. mai 2022 09:00

Referanse: 83631Månedsleie

17.500,-

Ledig fra

13. mai

Ledig til

12. mai 2025

Type

2-roms

Energimerking

G

BRA

58m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer