Trykk enter for å søke

Uelandsgate 61 F, 0460 Oslo

Ila/Sagene - Lys og pen 2-roms med sentral beliggenhet - Passer godt for 2 venner å dele

13.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, UmøblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
9617/0035-19

Eiendommen
Adresse: Uelandsgate 61 F, 0460 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: .
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 219, Bnr 232, Snr 83

Beliggenhet
Svært sentral leilighet med veldig populær adresse med nærhet til absolutt alt. Uelandsgate 61 ligger øverst på Ila og er like ved Alexander Kiellands plass. Ila og Iladalen ligger mellom Sagene, Sentrum, Grünerløkka og St.Hanshaugen, med gangavstand til det aller meste Oslo har å tilby. Akerselva ligger ikke langt fra boligen og byr på tur og løpemuligheter i både sør-og nordadgående retning. Krysser man Akerselva befinner man seg plutselig på "Løkka". Løkka har alt en storby skal ha å tilby. Her finner man et rikt og hipt utvalg av variert servicetilbud i form av butikker, restauranter og cafféer. Vulkan med Bar Vulkan i underetasjen er bare noen hundre meter ned i gaten. Her finner man også det populære bespisningsstedet "Mathallen" som byr på alt i fra hyggelige middagskvelder til vinkurs og konserter.
På Kiellands hus finner man det meste man behøver; matbutikk, frisør, kafé, bensinstasjon og vinmonopol. Det er også mulighet for lading av elbil i nærområdet.
Treningssentere er det i nord ved Sats Elixia Sagene, og i sør Sats Elixia Ringnes Park. Gym Ila ligger rett nede på Kiellands Plass.

Området har gode muligheter for offentlig kommunikasjon, fra holdeholdeplassen rett ved går buss 34 mellom Ekeberg hageby og Tåsen, mens buss 54 går mellom Kjelsås og Aker brygge.
Den populære 21-bussen er å finne på Alexander Kiellands plass 200 meter fra leiligheten, her går også buss 33, 34 og 54 (går hele døgnet). 37-bussen finner du på Lovisenberg, denne tar deg enkelt til Handelshøyskolen BI. Flybussen har avgang fra Arkitekt Rivertz' plass. Her er det også gode knutepunkt østover. Med "grønne busser" til Lillestrøm og Kongskog. Nærmeste trikkeholdeplass er Biermanns gate, her går to busslinjer og trikk 11, 12 og 13 med jevnlige avganger. Om lag 12 min reisevei til HiOA med 21-bussen (20 min til fots) og 18 min reisetid til Blindern med buss og trikk. Med sykkel bruker du omtrent det samme.

Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg. Sykehusene Lovisenberg og Ullevål er kort vei unna.

Beskrivelse
Denne leiligheten i Uelandsgate 61 F er en generelt pen leilighet med lyse overflater, delikat bad og kjøkken. Det er en 2-roms leilighet, men passer også fint til to venner som ønsker å dele. Kjøkkenet er nemlig separat, og stuen kan lukkes. Det er derfor mulig å ha to soverom med kjøkken som felles oppholdsrom. Kjøkkenet er innholdsrikt med god benke- og skapplass. Det medfølger også kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr. Badet er delikat med fliser på gulv og vegger.

Sameiet har avtale med GET som i dag gjør at grunnpakke TV/Internett er inkludert. Det tas da forbehold om endringer i sameiets avtale.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue, soverom, kjøkken samt bad.

Standard
Leiligheten holder en gjennomgående god standard.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, opplegg for kabel-tv.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.05.2019
Leietid: 01.05.2019 - 30.04.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.04.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 219

Bruksnr: 232

Seksjonsnr: 83


Sist endret: 31. januar 2019 14:15

Referanse: 9617Månedsleie

13.500,-

Ledig fra

1. mai

Ledig til

30. apr 2022

Type

2-roms

Energimerking

E


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer