Trykk enter for å søke

Ikke tenk på det.
Vi gjør det enklere å være utleier!Vil du ha et uforpliktende tilbud?

En av våre meglere vil kontakte deg innen 24 timer!Jeg har lest og aksepterer vilkårene

– eller ring 22 59 22 70

Hvordan velger jeg den beste leietakeren?

Leieforhold ligger på topp 10 på klagelisten, ifølge Forbrukerrådet. Har du ikke avtalene i orden, eller tar du deg ikke bryet med å finne riktig leietaker, kan du fort få en ubehagelig overraskelse. Dette unngår du hvis du bruker Utleiemegleren. Alle våre leietakere blir omfattende kreditt -og referansesjekket. Vi undersøker om leietakeren har betalingsanmerkninger, vurderer inntekten opp mot månedsleien, og får dermed et begrep om den fremtidige leieboerens betalingsevne. Dette bidrar til at vi kan luke ut dårlige betalere. I tillegg foretar vi en grundig referansesjekk, og kontakter tidligere utleiere og arbeidsgiver. Her får vi avdekket historier om leietaker, som kan gi et negativt eller positivt utslag før signering.


Trenger jeg forsikring når jeg leier ut?

Hos Utleiemegleren, er det en ekstra trygghet at du som forvaltningskunde får If Utleieforsikring. Vi forsikrer leieforholdet ditt. Denne forsikringen dekker tapt husleie, skader på boligen og juridisk bistand. Det betyr at dersom et uhell skjer, så sørger forsikringen for at du ikke lider et økonomisk tap. Det forutsettes at utleieavtalen er formidlet av Utleiemegleren og at tegningsvilkårene er fulgt.


Hvordan løser jeg problemene i leieforholdet?

Det er lett å tenke at det mest lønnsomme er å leie ut selv, og at et leieforhold løper problemfritt. Flere og flere oppdager at dette ikke er tilfelle. Hva gjør du hvis leietaker ikke betaler? Hvordan håndterer du naboklager? Hvordan kan leieforholdet avsluttes? Utleiemegleren håndterer alle mulige hendelser i leieforholdet. Våre meglere og forvaltere følger opp leiekontrakten så lenge den varer. I tillegg kan vår juridiske enhet med dyktige eiendomsadvokater bistå i ethvert problem som måtte oppstå i leieforholdet. Har du leid ut en bolig på egen hånd, og trenger hjelp til å løse problemer som har oppstått, kan Utleiemegleren hjelpe deg! Mange av våre utleiere har startet sitt kundeforhold på denne måten.


Vi bruker cookies.
Les mer