Trykk enter for å søke

Jobb hos oss


Eiendomsmegler


Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere til Norges største forvalter av private utleieboliger, Utleiemegleren.
Hos oss vil du få faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et godt sosialt- og inspirerende arbeidsmiljø.

Vi søker etter deg som er en utdannet eiendomsmegler, uavhengig av tidligere erfaring fra bransjen eller om du kommer direkte fra skolebenken. Det viktigste er at du har et ønske om å lykkes - og er villig til å arbeide målrettet for å hente inn oppdrag. Hos oss vil du få en veldig variert arbeidshverdag hvor målsettingen er at du vil opparbeide deg din egen portefølje med utleieboliger som du forvalter. 

Du er velkommen til å sende oss en åpen søknad.
Ved å sende oss en åpen søknad gir du din tillatelse til at vi kan lagre denne i 2 år og dele den internt til alle daglige ledere i våre filialer. Du kan når som helst sende oss en epost og be oss om å slette din søknad.
Trainee


Vi ser etter 2 og 3. års eiendomsmeglerstudenter som ønsker å lære mer om utleiebransjen og som har store ambisjoner om å lykkes. Er du den vi søker etter kan vi tilby grundig opplæring og en spennende hverdag som utleiemegler. Som megler hos oss opparbeider du din egen portefølje av utleieboliger.

Alle traineer har felles samlinger på vårt hovedkontor i Homansbyen med ulike temaer innenfor utleiemegling og salgstrening. Her blir det både tid til sosiale treff og faglig påfyll.Ved å sende oss en åpen søknad gir du din tillatelse til at vi kan lagre denne i 2 år og dele den internt til alle daglige ledere i våre filialer. Du kan når som helst sende oss en epost og be oss om å slette din søknad.