Vi søker etter deg som er utdannet eiendomsmegler, uavhengig av tidligere erfaring fra bransjen eller om du kommer direkte fra skolebenken. Det viktigste er at du har et ønske om å lykkes - og er villig til å arbeide målrettet for å hente inn oppdrag. Hos oss vil du få en veldig variert arbeidshverdag hvor målsettingen er at du vil opparbeide deg din egen portefølje med utleieboliger som du forvalter.

_______________________________________________________________

Se våre ledige stillinger her

_______________________________________________________________

Eiendomsmegler

Hva kan du forvente hos oss?

 • Du blir en del av et stort og veletablert meglerforetak med rutiner og et godt støtteapparat
 • Vi har god takhøyde i selskapet og unner hverandre suksess
 • Grundig opplæring i produkter, tjenester, arbeidsverktøy og boligmarkedet
 • Kurs- og salgstrening
 • Gode oppdrags- og inntjeningsmuligheter
 • Faglig utvikling og juridisk kompetanse
 • Unikt arbeidsmiljø
 • Meget gode oppdrags- og inntjeningsmuligheter (6 måneder garantilønn under opplæringsperioden)
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Bedriftshelsetjeneste
 • Bilordning


Ønskede kvalifikasjoner

 • Du må være eiendomsmegler, eiendomsmeglerfullmektig eller jurist
 • Kunnskap og erfaring fra eiendomsmarkedet vil bli vektlagt, men eiendomsmeglerfullmektige oppfordres til å søke
 • Du bør være strukturert, effektiv og faglig oppdatert og har et ønske om å formidle kompetanse og kvalitet
 • Ønske om å være med på videreutvikling av selskapet både mht. våre utleiere, men også våre leietakere
 • Du bør brenne for salg og trives med kundekontakt
 • Du bør like høyt tempo og håndtere «flere baller i luften»
 • Personlige egenskaper
 • Resultatorientert, "kremmerånd"
 • Kunde- og markedsorientert
 • Selvstendig og systematisk
 • Evne til å være individuelt god, men samtidig være en lagspiller
 • Dyktig til å kommunisere, både skriftlig og muntlig
 • Sosial og i godt humør

Send åpen søknad

_______________________________________________________________

Trainee

Vi ser etter deg som studerer eiendomsmegling, som ønsker å lære mer om utleiebransjen og som har store ambisjoner om å lykkes. Er du den vi søker etter kan vi tilby grundig opplæring og en spennende hverdag som utleiemegler. Som megler hos oss opparbeider du din egen portefølje av utleieboliger.

Godt innblikk i vår hverdag som utleiemegler

 • Skrive utkast til prospekter
 • Bli med ut på befaringer
 • Møte potensielle leietakere
 • Være med på visninger
 • Bli med på inn- og utflytting
 • Delta på kontraktsmøter


Vi kan tilby

 • Grundig opplæring i alt du trenger for å lykkes
 • Faglig utvikling
 • Meget godt arbeidsmiljø med gode kollegaer
 • Bedriftshelsetjeneste
 • Bilordning
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Hos oss vil du oppleve at dine resultater blir godt verdsatt

Alle traineer har felles samlinger på vårt hovedkontor i Homansbyen med ulike temaer innenfor utleiemegling og salgstrening. Her blir det både tid til sosiale treff og faglig påfyll.

Send åpen søknad

Ved å sende oss en åpen søknad gir du din tillatelse til at vi kan lagre denne i 2 år og dele den internt til alle daglige ledere i våre filialer. Du kan når som helst sende oss en epost og be oss om å slette din søknad.

_______________________________________________________________

Hvordan er det å jobbe i Utleiemegleren?

Kulturen er hjertet i Utleiemegleren, med en felles ideologi, et inspirerende arbeidsmiljø, tydelige arbeidsoppgaver og uttalte forventninger om hva som skal til for å lykkes sammen. Det er med andre ord avgjørende å tydeliggjøre og videreutvikle en attraktiv og resultatorientert kultur for at vi skal nå våre forretningsmål. Med denne suksessoppskriften har vi opplevd en eventyrlig vekst, og med vekst følger nye muligheter og flere arbeidsplasser. At vi lykkes er et resultat av dyktige meglere, korte beslutningsveier og visjonære ledere som samtidig har bakkekontakt.

_______________________________________________________________

Møt våre ansatte

Vi har mange dyktige og engasjerte ansatte i Utleiemegleren, og vi er stolte av å kunne presentere noen av de. Her får du et lite innblikk i hva de jobber, hva slags utdannelse og tidligere erfaring de har og hvilke karrieremuligheter som finnes. 

_______________________________________________________________

Møt Heidi:
Fra salgsmegler til regionssjef på 9 år


Heidi (32) startet som eiendomsmeglerfullmektig i Eiendomsmegler1 Midt Norge i 2012, jobbet der til 2016 og ble eiendomsmegler.  Våren 2016 startet hun som eiendomsmegler og fagansvarlig i Utleiemegleren  i Trondheim, og i 2018 tok hun steget til salgscoach på landsbasis. I dag er hun en av to regionsjefer, og har som mål å løfte bedriften til nye høyder. Dette karrierespranget kombinerer hun med rollen som nybakt mor og samboer, noe som er fullt mulig i en bedrift med fokus på balanse mellom privatliv og jobb.

 «Jeg trives i Utleiemegleren fordi vi unner hverandre suksess. I tillegg er det veldig motiverende å ha bygget en karriere i en bedrift som er i stadig vekst. Jeg inspireres veldig av å se andre lykkes gjennom hardt arbeid og struktur.

 Jeg var fagansvarlig ved Utleiemegleren Trondheim, som gjorde at jeg fikk tatt del i samlinger med faglige -og daglige ledere over hele landet. Når jeg jobbet som salgscoach lærte jeg noe nytt av alle meglerne og daglige ledere jeg jobbet med, som gjorde at jeg hele tiden utviklet meg.

 Hverdagen som utleiemegler er svært variert. Den består av befaringer for å få inn nye kunder, visninger for å finne riktig interessent til riktig bolig og å håndtere alt som skjer underveis i leieforholdet når de har flyttet inn. Noe av det beste med jobben som utleiemegler er at man bygger portefølje, og kan ha samme kunde i mange år.

Jeg vil anbefale andre å søke jobb i Utleiemegleren fordi det for meg har vært en eventyrlig reise. Man får ta del i en fantastisk kultur, og det er kort vei fra megler til administrerende direktør. En drømmekollega for meg er en som utfordrer, motiverer og engasjerer seg i jobben vi skal gjøre sammen.

Heidi_Jacobsen kopi.jpg

_______________________________________________________________

Møt Henrik:
Fra Trainee til toppmegler

Henrik Jansson (27) har fokus på at hardt arbeid er nøkkelen til suksess, og mener det er da mulighetene åpne seg. Han har en Bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI, og har siden 2016 jobbet hos Utleiemegleren Asker & Bærum hvor han har bygget seg en solid eiendomsportefølje med fornøyde kunder.

Jeg gikk traineeprogrammet siste året som student, og var dermed klar til å ta fått på meglertilværelsen med en gang jeg var ferdigutdannet. For å kunne prestere på jobb er jeg, som veldig mange andre, avhengig av et godt arbeidsmiljø og trivsel i hverdagen. Her mener jeg Utleiemegleren har klart å skape noe helt spesielt, og ansatte blir værende i mange år som er unikt i vår bransje.

Jeg gleder meg til å møte mine kollegaer hver dag, og mye av årsaken til det tror jeg er en aldersmessig god miks, og godt miljø innad og på tvers av kontorer. Som utleiemegler er hensikten å bygge din egen portefølje, og det er ikke mulig uten et velfungerende apparat i ryggen som består av forvaltere, økonomer, jurister, advokater m.m. Dette gjør forvaltningsdelen av jobben veldig mye lettere.

En hverdag som utleiemegler er variert, og aldri kjedelig. For min del består den av mye kundekontakt rundt Oslo, Asker og Bærum på  befaringer, visninger og overtakelser. Jeg får oppleve mange flotte boliger, møter mange ulike mennesker, og får et stort nettverk. 

Dersom man motiveres av vekst og ønsker en varierende arbeidshverdag hvor man er i kontakt med mange forskjellige mennesker er dette jobben for deg. Verdt å nevne er også friheten vi har under ansvar, gunstige arbeidstider og gode inntjeningsmuligheter.  Gode salgsegenskaper er absolutt en fordel, men det er kanskje enda viktigere å være en god relasjonsbygger. Min drømmekollega har et ønske om å lykkes og er innstilt på å legge inn innsatsen som kreves. I tillegg settes det pris på godt humør, og et ønske om å lykkes ikke bare alene, men som et team i form av å nå kontorets felles budsjetter og mål.

Henrik_Jansson kopi.jpg

_______________________________________________________________

Møt Andrea:
Fra medhjelper til fullmektig

Andrea Arntsen (25) studerte Eiendomsmegling ved BI i Trondheim. Som utadvendt og nysgjerrig var det viktig for henne å velge en jobb som innebærer kontakt med mennesker med variasjon og utfordringer. Valget falt på Utleiemegleren grunnet tette og personlige kundeforholdene ved utleie kontra salg, hvor hun startet som medhjelper i 2019 på Frogner. Nå er hun fullmektig, og ble rangert som en av våre 10 beste meglere i 2020

Jeg har alltid hatt store ambisjoner, og alltid hatt et ønske om å være en av de beste. Jeg setter meg høye mål, og er ikke fornøyd før jeg når målene mine og enda litt til. Hovedårsaken til at jeg trives i Utleiemegleren i stor grad variasjonen. Alle dager er forskjellige, du lærer alltid noe nytt og møter stadig nye mennesker. Det andre som er minst like viktig er arbeidsmiljøet. Disse to faktorene er med på å gjøre hverdagen spennende, fin og ikke minst morsom.

Vi har et svært godt arbeidsmiljø på Frogner-kontoret og vi er en god blanding av unge og etablerte meglere. Det fine med dette er at unge bidrar til nytenkning i form av salg og konkurranser, mens de etablerte har mye kunnskap og erfaring som man kan dra stor nytte av.  Det er god opplæring på både det faglige og det praktiske. Læring fra kollegaer, ledere og salgscoacher gjør at du raskt blir motivert og sulten på å få inn oppdrag selv. I Utleiemegleren er det også lagt opp slik at det er store muligheter for å utvikle seg selv og etter hvert ta ansvar for andre oppgaver eller kontorer.

 Jeg vil anbefale andre å søke jobb hos Utleiemegleren dersom man har et ønske om en variert hverdag med en god blanding av kontortid, kundemøter og ikke minst masse læring. Du får se mange ulike hjem, alt fra store leiligheter/hus til mindre objekter. Du møter mennesker i ulike situasjoner og eiere som legger sin tillitt i at du vil finne gode leietakere og ta vare på hjemmene deres. Du lærer noe nytt hver dag, både faglig, men også masse nytt om deg selv. Det er ingen tvil om at du som person skal like å jobbe variert, selvstendig og være framoverlent for denne jobben.

undefined