Utleiemegleren

Vilkår

Ved å gi ditt samtykke til å bli kontaktet av en av Utleiemegleren AS sine meglere, med tilhørende datterselskaper, gir du ditt samtykke til å bli kontaktet for salgs -og markedsrettet informasjon. Personopplysningene som behandles omfatter navn, adresse, telefonnummer, epostadresse og adresse på utleieenhet.

Du er informert om og klar over at du når som helst kan trekke ditt samtykke tilbake. Dine opplysninger vil bli lagret i 2 år, såfremt du ikke trekker ditt samtykke.

Du er informert om og klar over dine rettigheter som registrert etter personvernforordningen, for eksempel din rett til å kreve innsyn eller retting av dine personopplysninger.

Du er klar over at det er mer informasjon om Behandlingsansvarliges sin bruk av personopplysninger i Behandlingsansvarliges personvernerklæring som er tilgjengelig her.

Du er informert om følgende mottakere av dine personopplysninger:
· Prokano AS - dette for det formål å bistå i IKT-drift, tjenester, service og support for Utleiemegleren AS med datterselskaper. I utførelsen av dette kan databehandler få innsyn i personopplysninger for det formål å utføre ovenfor nevnte tjenester for Utleiemegleren AS med datterselskaper.
· All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor Norge.

Utleiemegleren AS med tilhørende datterselskaper deler ikke din informasjon med andre.