Utleiemegleren

Leietaker? Vi sørger for gode leieforhold

Når du leier bolig gjennom Utleiemegleren får du en skikkelig leiekontrakt, betaler riktig leiepris, og får kompetent veiledning dersom det skulle dukke opp et problem. Vi informerer deg om dine rettigheter, og du har en egen kontaktperson i hele leieperioden. Utleiemeglerens tjenester er gratis for deg som leietaker.

Stort utvalg

Vi har stort utvalg av utleieboliger i alle størrelser og prisklasser. Alle boliger blir annonsert på Finn og på denne siden. Det er stor konkurranse om de beste boligene, og vi anbefaler at du tar med en kort CV på visningen. Denne bør inneholde litt om deg selv, hva du jobber med og eventuelle referanser fra tidligere leieforhold. Da blir det enklere for utleiere å gjøre et valg etter visningen.

Det hjemmet som passer deg

Vårt mål er at boligen skal passe dine behov. Boligen må være riktig størrelse og husleien må kunne betales. Du vil bli kreditt -og referansesjekket slik at du ikke leier en bolig med større forpliktelser enn det du kan håndtere.

Depositum eller leiegaranti?

Å leie en bolig krever som regel sikkerhet på tre til fire måneders husleie. Den mest vanlige sikkerheten er depositumskonto i en bank. Hos Utleiemegleren kan du velge å opprette en ordinær depositumskonto i DNB eller kjøpe en leiegaranti. Denne garantien fungerer som et depositum, og betales med et engangsbeløp. Kontakt oss for fullstendige vilkår på leiegarantien og hvilken sikkerhet som passer deg.

Alt om leietakerforhold

Nedenfor finner du informasjon om kontrakter, rettigheter, regler m.m. angående ditt leieforhold.