Utleiemegleren

Vi gjør det enklere å være utleier

Utleiemegleren har vært markedsledende innen utleie og forvaltning av boliger siden 1995, og har i dag over 17 000 aktive leieforhold.

Ta kontakt for utleie av din bolig / Get in touch for renting out your home

Takk for at du melder interesse. Vi tar kontakt så snart som mulig

Om oss
Utleiemegleren er et eiendomsmeglingsforetak med bevilling fra Finanstilsynet, og vi tilbyr det mest komplette utleieproduktet på markedet. Vi har vært markedsledende innen utleie og forvaltning av boliger siden 1995, og har i dag over 17 000 aktive leieforhold.

Som kunde hos Utleiemegleren blir utleieforholdet ditt trygt og enkelt. Vi tar oss av hele utleieprosessen – fra markedsføring til utflytting. Vi garanterer også for at du får husleien på konto til avtalt tid.

Markedsinnsikt og riktig utleie
Vi kjenner markedet og sørger for at du får riktig leiepris for din utleiebolig. Våres meglere indeksregulerer husleien en gang i året, slik at du som utleier skal være trygg på at husleien følger prisstigningen. Slik sørger vi for at du får maksimal avkastning.

Annonsering, markedsføring og administrasjon
Vi ordner alt det praktiske med annonser, markedsføring, visninger, utleiekontrakt og depositum. Alle leietakere blir omfattende kreditt -og referansesjekket, og boligens tilstand blir grundig dokumentert med bilder i en protokoll ved inn- og utflytting.

Økt trygghet og If utleieforsikring
IF Utleieforsikring dekker tapt husleie, skader på boligen og juridisk bistand. Dersom et uhell skjer, sørger forsikringen for at du ikke lider et økonomisk tap. Det forutsettes at utleieavtalen er formidlet av Utleiemegleren og at tegningsvilkårene er fulgt.

Juridisk rådgivning og støtte
Vi har jurister som kan hjelpe deg med alt du trenger å vite om utleie. Hvis du har leid ut en bolig på egenhånd og trenger hjelp til å løse utfordringer som har oppstått, kan Utleiemegleren ta over et pågående leieforhold og hjelpe deg.

Ønsker du mer informasjon – ta kontakt med ditt lokale kontor her.

Alt om utleieforhold

Nedenfor finner du informasjon om kontrakter, rettigheter, regler m.m. angående ditt utleierforhold.