Trykk enter for å søke

Vi gjør det enklere å være utleier


Lang erfaring

Etter over 25 års erfaring tilbyr vi det mest komplette utleieproduktet på markedet. Vi har mer enn 15 500 boliger til forvaltning. Vi hjelper deg som allerede har et leieforhold, en tom bolig, eller flere boliger du ønsker å leie ut. Vi har erfaringen som kommer deg til gode.


Effektiv utleie

Vi kjenner markedet og setter riktig leiepris. Vi ordner alt det praktiske med annonser, visninger, leiekontrakt og depositum. Alle leietakere blir omfattende kreditt -og referansesjekket og boligens tilstand blir grundig dokumentert ved inn- og utflytting.


Vi følger opp i hele leieperioden

Våre meglere og forvaltere følger opp leiekontrakten så lenge den varer. Utleiemegleren håndterer alle hendelser i leieforholdet, alt i fra eventuelle naboklager til oppussing og reparasjoner. Vi har kompetansen til å løse alle problemer som måtte oppstå.


Trygghet

Alle våre kunder får husleien på sin konto til avtalt tid, selv om leietaker ikke betaler. Det er en ekstra trygghet at du som forvaltningskunde av Utleiemegleren har If Utleieforsikring. Denne forsikringen dekker tapt husleie, skader på boligen og juridisk bistand. Det betyr at dersom et uhell skjer, så sørger forsikringen for at du ikke lider et økonomisk tap. Det forutsettes at utleieavtalen er formidlet av Utleiemegleren og at tegningsvilkårene er fulgt.


Leier du ut selv?

Det er lett å tenke at det mest lønnsomme er å leie ut selv, og at et leieforhold løper problemfritt. Flere og flere oppdager at dette ikke er tilfelle. Hva gjør du hvis leietaker ikke betaler? Hvordan håndterer du naboklager? Hvordan kan leieforholdet avsluttes? Har du leid ut en bolig på egen hånd, og trenger hjelp til å løse problemer som har oppstått, kan Utleiemegleren hjelpe deg. Mange av våre utleiere har startet sitt kundeforhold på denne måten.Eier du en utleiebolig? Kontakt meg for et tilbud

En av våre meglere vil kontakte deg innen 24 timer.Jeg har lest og aksepterer vilkårene

– eller ring 22 59 22 70

Nyttig informasjon

Vi bruker cookies.
Les mer