Utleiemegleren

Om oss

Vi har nesten 30 års erfaring og tilbyr det mest komplette utleieproduktet på markedet. Vi hjelper deg som allerede har et leieforhold, en tom bolig, eller flere boliger du ønsker å leie ut.

Gul pil som peker oppover.

200

Dedikerte ansatte

Smilemunn

1995

Stiftet

Mange prikker samlet

17 000

Aktive saker

Hus som står ved siden av hverandre

100 000+

Utleide boliger

Markedsledende innen utleie og forvaltning av boliger

Utleiemegleren ble startet i 1995 og er markedsledende innen utleie og forvaltning av boliger. Utleiemegleren utfører i tillegg til boligutleie, den økonomiske og juridiske forvaltningen av et leieforhold, formidler vaktmester- og håndverkstjenester og har egne eiendomsadvokater som yter juridisk bistand ved tvister. Selskapet har over 200 ansatte fordelt på 18 kontorer, som er eiendomsmeglingsforetak med bevilling fra Finanstilsynet.

Vi har som målsetting at du som kunde skal føle deg trygg og ha en solid støttespiller under hele leieforholdet. Våre kunder er privatpersoner og selskaper som har en eller flere boliger for utleie.

Våre meglerkontor

Vi har meglerkontorer i Trondheim, Stavanger, Drammen, Jessheim, Vestfold, Østfold, Lillestrøm, Kristiansand, Asker og Bærum, samt to kontorer i Bergen. Våre meglerkontorer i Oslo er lokalisert på Majorstuen, Frogner, Nydalen, Grønland og Bjørvika, Sinsen.

Utleiemegleren PRO

Utleiemegleren PRO tilbyr spesialtilpassede utleietjenester til profesjonelle eiendomsbesittere i Østlandsområdet.

Utleiemegleren PRO innebærer at vi setter riktig leiepris, annonserer, holder visninger, kreditt – og referansesjekker leietaker, oppretter depositum, inngår leiekontrakt, dokumenterer boligens tilstand ved inn- og utflytting og følger opp alt som skjer underveis i leieforholdet.

Alle henvendelser fra leietaker går til oss, og skulle det oppstå problemer i leieperioden håndterer vi det også. Les mer om Utleiemegleren PRO.

Utleiemegleren Forvaltning

Utleiemegleren Forvaltning utfører den økonomisk forvaltningen av leieforholdet for alle meglerkontorene. De har også egen driftsavdeling som formidler vaktmester- og håndverkertjenester samt en juridisk avdeling som hjelper deg med de tvister som måtte oppstå. Utleiemegleren sørger for at husleien er på din konto til avtalt tid, selv om leietaker er forsinket med sin betaling. Ved forsinket betaling, eller annet mislighold av leiekontrakten, er det vi som iverksetter nødvendige tiltak.

Forsikring

Vi formidler IF utleieforsikring. Denne forsikringen dekker tapt husleie, skader på boligen og juridisk bistand.

Det betyr at dersom et uhell skjer, så sørger forsikringen for at du ikke lider et økonomisk tap. Les mer om vilkår og betingelser her.

Kontakt oss

Kontakt en av våre dyktige medarbeidere via lenken nedenfor om du skal leie ut, trenger hjelp i et løpende leieforhold, eller ønsker å leie en bolig.